recenze

The Gardener

The Gardener

Pokud milujete zahradničení, pak je The Gardener šitý jako na míru právě vám. Rádi byste pečovali o kytičky na zahrádce a máte jenom dvoupokojový byt? Nevadí. Nyní můžete pečovat o květinky virtuálně. Nebudete špinaví od hlíny, mokří od vody a nepokouše vás hmyz.
Ano, ano, ne každý si může dovolit zahrádku s okrasnými květinkami. A tak přichází náhradní řešení. Hra The Gardener je, jak už napovídá název, o zahradničení. Zahradníkem se stáváte právě vy a není nijak lehké se vypořádat s tímto údělem.

Květinky totiž ohrožuje hned několik faktorů. Musejí pít vodu, jinak uschnou, obtěžuje je plevel, který je potřeba ostříhat, jejich lístky ožírají housenky atd. Vy máte k dispozici konvičku, nůžky, postřikovač a plácačku. Hra je rozdělená do levelů. Každý z nich je zaměřen na něco jiného. Buďto se extrémně přemnožil plevel, nebo je veliké sucho. Na malé liště se vám ukazují žluté proužky - to jsou životy jednotlivých květinek. Jakmile zmizí nějaký z nich, květina usychá a hlídač vám vynadá za to, že jste neochránili jeho majeteček :)).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

janice11

janice11 | 14.07.16 v 11:40

Hm, zajímavé. Vyzkouším.


galerie

The Gardener The Gardener The Gardener

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce