recenze

The Farm

The Farm

V The Farm se vžijete do role tlouštíka, který je zatčen právě pro svojí nadváhu. Pokud se vám to zdá jako zápletka šílené, je titul určen právě pro vás. A to jsme teprve na úplném začátku!
The Farm je perfektní adventurou od Genedict Webb, která na hráče útočí perfektním technickým zpracováním, zajímavou příběhovou linií a hratelností, kterou by konkurence mohla jen tiše závidět. Už po prvním spuštění, kdy vás přivítá skvěle udělané intro, vám bude jasné, že tentokrát se jedná o dílko zcela mimořádné – před pár lety by se dal titul dle mého názoru klidně i prodávat.

The Farm je především o příběhu. Ten je překvapivě temnějšího ražení a zavádí nás do velkého a strachem prolezlého města. Hrát budeme za jakéhosi tlouštíka, kterého jednoho večera zatknou policejní složky NHS právě pro jeho tloušťku – ve zmiňovaném městě je nadváha ilegální. Šílené? Zcela jistě, nicméně taktéž zajímavé…

S naším hrdinou se posléze ocitáte v jakési tmavé cele, zkoumáte její příslušenství a přemýšlíte, jak se z té šlamastiky dostat. Grafická stránka je perfektní, ke zvukové kulise taktéž výraznějších připomínek nemám. Chcete-li si po delší době užít opravdovou zábavu (byť tentokrát s poněkud výše nasazenou laťkou obtížnosti), neváhejte a stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Remus_Gaunt | 17.06.06 v 19:48

jak ses dostal z vězení???

ixometac | 11.06.06 v 16:49

Prosím poraďte mi někdo,jsem v tý místnosti s mrtvolou a nádrží krve a otevřel jsem už ty dveře,ale nevim jak dál tak mi někdo prosím poraďte,dík.


galerie

The Farm The Farm The Farm The Farm

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce