recenze

Cosmos Quest II

Cosmos Quest II

Jak je z názvu dnešní hry zřejmé, toto vesmírné dobrodružství zdaleka není u konce a hráči adventur se mohou těšit na svou dávku zapeklitých hádanek. Cesta kosmem pokračuje, a i když máte od kapitána dány přesné instrukce, je zde spousta problémů k rozlousknutí. Apo Lanski potřebuje pomoc.
Hlavní hrdina si na nedostatek potíží nemůže rozhodně stěžovat. V první řadě se musí dostat na zadané místo (a hned po tom bych mu doporučoval na matrice změnit jméno).

Právě jste se vrátili na domovskou stanici a hned, abyste se pomalu vydali na další cestu. Jelikož se jedná o druhé pokračování, nebylo by úplně od věci, vrhnout se na díl první, který u nás také najdete :-). Někdy je dobré znát ucelenější kontext. Co od takové adventury čekat je jasné. Budete chodit po různých palubách a lokacích. Na některých z nich se vyskytují další členové posádky, s nimiž prohodíte pár (vtipných) vět. Jinde si zase potrápíte své mozkové závity. Ty zde nejsou úplně jednoduché, což jsem zjistil již na samém začátku hry. Nutkání pootočit očko do návodu odvrací zpestření grafické a také miniherní. Nejedná se o nic převratného a ovládání je poněkud obtížné, ale zato grafika je opravdu hezky kreslená.

Toto je adventura na vysoké úrovni. Hádanky mohou některé z nás přivést k šílenství, ale z čeho lepšího v dnešní době přijít o rozum?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 19.07.17 v 13:10

vypadá to povedeně

Senator40 | 14.11.08 v 11:07

Takže, především 4 hry denně vydávaj pořád a kvalita se odvíjí asi od toho, co je ve FW k dispozici (i když něco by naprogramovat mohli:). Kromě toho bys možná měl zkusit nějakou gramatickou doplňovačku, kde bys asi high score nedosáhl (první kolo: zkus označit 3 hrubý gramatický chyby ve svém textu)

MAMEN ESTE JEDNOU | 14.11.08 v 01:48

ADOLE JESTE DOBRY VODKAZY NA DOBRY HOLKY

MAMEN | 14.11.08 v 01:46

Muhehehe ja to tu miluju squely hry tu maj sooo shut up hater:S

Hater | 14.11.08 v 00:38

akorat same reklamy a zadny hry.

Hater | 14.11.08 v 00:37

No fuuuuj, FG je uplne jinde nez byval pred rokem... ted ste fakt strasne slabi a az me je lito kdy jednou za cas otevru tuhle nezajimavou,bezviznamnou stranku.... Kde byly casi kdy ste vydavaly treba 4 hry denne a skoro kazdej den to byla naka fakt poradna hra... ted? skoda mluvit :-/


galerie

Cosmos Quest II Cosmos Quest II Cosmos Quest II Cosmos Quest II

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce