recenze

subAtomic

subAtomic

Naštvaná manželka, otravné dítě a na krku rodinný výlet. Může být něco horší? No třeba, že vás zmenší na atomy, pošlou do vesmíru a na hlavu vám sypou jeden vtip za druhým.
Tahle adventura má prostě všechno, zajímavou zápletku, můj oblíbený point-and-click systém a hlavně neskutečný kýbl humoru. Už od prvních kroků se budete popadat za břicho a díky skvělému načasování se humoru nevyhne ani běžná konverzace. Takové maličkosti jako cameo Alberta Einsteine na neznámé planetě už beru jako normálku.
subAtomic je o to ještě více překvapující, že hra byla vytvořena během několika hodin pro soutěž Ludum Dare a přitom tak skvělý výsledek. Grafika asi každého nenadchne, ale člověk spíše očima sleduje text, který, jak už jsem říkal, za to stojí.
Samotná náplň ve hře není nikterak složitá. Budete sice hrát za několik postav, ale sbírání předmětů se koná spíše ve velmi malém množství, přednost má být na správném místě, kliknout na správnou věc, nebo vybrat fungující větu při rozhovoru. Stahujte a bavte se.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Petulinda

Petulinda | 14.11.17 v 23:36

text příspěvku

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 06.08.16 v 16:14

ta jo uvidíme jak se to bude hrát a bavit mě to


galerie

subAtomic subAtomic subAtomic subAtomic subAtomic

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce