recenze

Dinner for Pigeons

Dinner for Pigeons

Přestože se jedná o monolokální hru, má co nabídnout. A to především zábavu. V této adventuře budete ovládat holuba, který by se rád najedl, ale je mu v tom na každém místě vehementně bráněno. Tak jak se s tím nakonec holoubek vypořádá?
Vtip, grafika a hratelnost. Hra zkrátka nemusí být nutně dlouhá, aby zaujala.

Opeřenec má hlad, přilétne do okolí rychlého občerstvení a teď už to chce jen nějak vykoumat, jak sníst popcorn, hranolky a burger. Myší a klikáním prohledávejte okolí a zjistěte, kam můžete letět a kde jsou aktivní místa. Objevíte, že na každém je nějaký ten zádrhel nebo není možné na něj přistát. Váš holub má pár životů, takže toto testování je v pořádku a prodlouží herní dobu.
Jednotlivé pochutiny sníte postupně, takže také postupným mechanismem budete řešit hádanky, které vyžadují i rychlost. Hra je to krátká a postupně budete muset přechytračit druhého holuba, číšnici a chlapíka sedícího u stolu. To všechno je doplněno pár „smrtícími“ místy. Nerad bych naznačil něco, co by vám ukázalo postup, jak řešit jeden ze tří puzzlů. Opravdu to není dlouhá hra, ale působí uceleným dojmem a má vtipnou pointu. Jako nápověda vám poslouží mapka všech aktivních míst ve hře, nebo dokonce i slovní nápověda. Osobně jsem ji ovšem na dohrání titulu nepotřeboval, a když víte, kde jsou aktivní místa, tak už to není taková zábava.

Hra leč krátká, dokáže lehce potrápit vaše mozkové závity a končí pohádkovým vítězstvím dobra nad zlem. Hezkou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 08.09.16 v 16:46

tak jo zahraju si v roli holuba a pořádně se napapkám


galerie

Dinner for Pigeons Dinner for Pigeons

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce