recenze

Rosslyn - The Templar Mystery

Rosslyn - The Templar Mystery

Buďte hodný vnuk a odhalte tajemství templářské kaple. Vodítky vám budou zápisky vašeho dědy, ale bez mozku a dávky trpělivosti se také neobejdete. Atmosférická adventura se super grafikou a parádní hudbou, která vás buďto naprosto dostane, nebo odradí.
Není nadto potrápit mozkové závity a nervy. Titul bych doporučil spíše zkušenějším hráčům adventur.
Ocitáte se uprostřed kaple, ve které se skrývá, i když to tak nevypadá, řada zapeklitých hádanek. Prozkoumávejte pečlivě celou lokaci a hledejte nějaký ten aktivní objekt. Hra je koncipována tak, že vyřešením jednoho puzzlu se obvykle dostanete k druhému, takže to, že některý předmět není v určitou chvíli aktivní, neznamená, že se to nemůže změnit.

K dispozici máte obvyklou sadu úkonů, jako použít, sebrat, a typické pro konkrétní hádanky. Takže budete posouvat, otáčet, sunout nahoru a dolů. Bohužel tu není něco jako „prozkoumat“.
Abyste nebyli úplně ztraceni, což, řekněme si to upřímně, budete, máte v inventáři (Q) k dispozici knihu. Doporučuji přečíst, neboť jsou to jakési zápisky vašeho dědy, které vám pomohou najít správné řešení. I přes tuto pomoc se zákysům nevyhnete. Čili pevné nervy a rada do začátku – otočte pravým „sluncem“.

Celou hru dokresluje luxusní hudba. Hudební stopa mě naprosto uchvátila a dává hře další body za atmosféru. I kdybyste se ve hře neměli hnout z místa, tak za tu hudbu to zkrátka stojí :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 08.09.16 v 16:49

tak to je škoda že to hlásí že je to zavirované tak to raději zkoušet nebudu třeba tam opravdu je nějaký nový co ho antivirus nedetekuje a hekři se mi tak dostanou do pc

Petra | 30.08.11 v 22:05

Já mám stejný problém, hlásí mi to vir, tak zvažuji jestli to ignorovat nebo ne..

kateřina | 04.07.11 v 09:53

o problému s virem při stahování se kdosi zmiňuje v diskuzi na téhle stránce http://jayisgames.com/archives/2011/06/rosslyn_the_templar_mystery.php - ale jestli jsem dobře pochopila, tak to považují spíš za falešný poplach. Tak nevím...

Kacirek_Donald | 03.07.11 v 11:35

Kateřina: Podíval jsem se na to, hru jsem si stáhl, otevřel a bez problému pustil. Následně jsem si PC projel antivirem (AVG) a nic mi nenašel.
Má někdo stejnou zkušenost jako sl. Kateřina?

Kateřina | 02.07.11 v 20:02

Při stahování hry "Rosslyn..." mi antivir hlásí trojana - mělo by jít o Win32/Packed.MoleboxUltra. (Antivir používám NOD32.) Hru jsem stáhla a pokusila se pomocí antiviru vyléčit, bohužel neúspěšně. Podívejte se na to, prosím. Děkuji.


galerie

Rosslyn - The Templar Mystery Rosslyn - The Templar Mystery Rosslyn - The Templar Mystery Rosslyn - The Templar Mystery Rosslyn - The Templar Mystery

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce