recenze

Eternally Us

Eternally Us

Je krásný den, vy a vaše kamarádka krmíte na lavičce holoubky a idylka, zdá se, nikdy neskončí. Pak se najednou v parku objeví jakýsi zombík a Fiona je pryč. Dokážete ji najít? A jaké tajemství se za tím vším skrývá? Není to hra pro důchodce, jak by se při úvodní scénce mohlo zdát, ale jedná se o docela slušnou adventuru.
Slůvko „docela“ je na místě, když vezmete v potaz její délku, která není nejdelší. Za zmínku stojí rozhodně atmosféra, dabing postav a hratelnost, díky které se ke konci dostane nejspíš každý.

Ale co tedy budete muset dělat? Jelikož se jedná o adventuru, je herní princip nasnadě. S dívčinou Amber se vydáte za dobrodružstvím, do rozmanitého světa, kde musíte vyřešit nějakou tu hádanku, abyste se dostali dále. Lokace jsou různorodé, ale na konci zjistíte, že mají své opodstatnění. Ale už nebudu ani naznačovat. Sbírejte a hledejte věci, které následně použijete k řešení jednoduchého puzzlu. Není to tu nikterak přecpané objekty, přesto ale budete muset přemýšlet. Dialogů a různých komentářů se dočkáte v přiměřené míře a můžete si tak vychutnat dabing, který je na freeware scéně stále ještě vzácný.

Mám rád hry, které mají nějaký konec a nějaký závěr. V tomto titulu jsem se ho dočkal a i přes kratší délku a jednoduchost hádanek vám ji doporučuji k zahrání. Možná budete překvapeni…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Eternally Us Eternally Us Eternally Us

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce