recenze

Melrin: The Dragon Menace

Melrin: The Dragon Menace

V dalekém a krásném království mají takový malý problém. V tamní krajině se po mnoha stovkách let usídlil drak a nikdo neví, jaké bude mít nároky, zda denně sní jednoho človíčka či více anebo jestli třeba nezabloudil na cestě kolem světa. A než by král riskoval život některého ze svých rytířů, požádá o pomoc Melrina.
A tak se náš jinoch, jenž s oblibou kouzlí, vydává na další ne úplně bezproblémové dobrodružství.

Od minulých dílů se mnoho nezměnilo, a tak má i tato třetí epizoda zachovaný standard svých předchůdců. V krajině, která se před vámi rozprostírá, se budete orientovat pomocí magické mapy. Ta vás okamžitě přenese na zvolené místo, kde můžete pokračovat. Přesto je ale nutné procházet a pečlivě zkoumat každou lokaci a některé navštívit i vícekrát. Jako obvykle budete shromažďovat spousty předmětů za účelem dělání užitečných kouzel. Ingredience však není úplně jednoduché rozpoznat, a tak jejich mixování, zpočátku zábavné, nastavuje i svoji negativní stránku – frustraci. Pokud ovšem ovládáte anglický jazyk, tato potíž by neměla být tak zásadní. Při rozhovoru s ostatními postavami se dozvíte o jejich potížích, které také, kdoví proč, budete chtít vyřešit. Ale proč ne? Předmětů na to máte dost.

Pokud máte rádi adventury a vaše mozkovna už delší dobu lenoší, je tato hra dobrou volbou stejně jako ostatní tituly v sérii.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

zubgjp1 | 04.12.07 v 13:49

A nevi nekdo nahodou, jak se zbavim toho kostlivce????

zubgjp1 | 04.12.07 v 13:49

ty plody najdes v tom zamcenym hradu. klic je ve studni a tem se dostanes tak, ze z provazu kterej nekde najdes uriznes nozem kousek a ten zmenis na ocel kouzlem a to pak spojis a švihnes do studny. VODU vysusis tim co najdes v tom satku a das to na louc a pak tomu chlapikovy

MissM | 24.10.07 v 23:27

pardon, hák na udici ne udici

MissM | 24.10.07 v 23:27

ahoj...nevi nekdo kde sou ty plody na garden island? nebo kde najdu nakej provaz abych ho zmenila na ocel a nebo aspon kde najdu udici? a jak se da zastavit ta voda v podzemi v tom lese?

Tulka | 19.10.07 v 06:27

Donald: To je vlaste u vsech trech dilu, ani na jeden jsem nesehnakl navod, ani nic jineho. Kdyby k tomu byla alespon cestina. Pak by se snad navod napotreboval. Uvidime.

Kacirek_Donald | 18.10.07 v 11:27

Tulka: Ja ho bohužel neviděl a ani nesehnal. A pan tvůrce na sebe neuveřejnil žádný kontakt. K tomu všemu stránky týmu (momentálně) nefungují :-/

Tulka | 18.10.07 v 07:25

Ahoj, chtel jsem se zeptat, jestli nekde existuje navod, nebo cestina na Melrina.


galerie

Melrin: The Dragon Menace Melrin: The Dragon Menace Melrin: The Dragon Menace