recenze

Natalie Brooks: Secrets of Treasure House

Natalie Brooks: Secrets of Treasure House

Zabojujte s hlavní hrdinkou o dům její babičky. Samozřejmě nebudeme bojovat zbraněmi, ale lstí. Proto neváhejte a pomozte hlavní hrdince najít vše, co potřebuje, a přesvědčit úřady, že nemohou vést tímto územím žádnou jinou stavbu, byť by byla prospěšná okolí.
Pokud jste zvyklí sledovat hlavní i vedlejší dějové linie, pak vás mohu ujistit, že si pořádně počtete v anglických dialozích. Hlavní činností bude hledání předmětů. A to buď formou seznamu, kdy budete sbírat věci, jež se objeví v dolní části obrazovky, nebo intuitivně seberete, co vás napadne. Sami poznáte, co se po vás v určitý časový úsek chce. Pohybovat se budete po mapě, takže navštívíte spoustu míst a budete hovořit s mnoha lidmi. Spousta z nich vám nebude chtít pomoci, ba naopak bude sledovat vlastní cíle. Toho se však nebojte, hříčka po vás nebude chtít nějaká zvláštní rozhodnutí, která by podstatně ovlivnila vývoj příběhu. Hrajete zde spíše roli detektiva. Snažíte se přijít na to, kde se ukrývá petice občanů, jež se podepsali pod protest proti výstavbě nové komunikace danou lokalitou. Následně probádáte dům babičky hlavní hrdinky. „Začmucháte“ si v cizích kancelářích, povedete deník, kde za chvíli začnou jednotlivé dílky skládačky do sebe zapadat. Užijete si i používání věcí, jež jste předtím sebrali. A mnohdy není jednoduché přijít na to, kam patří a co vlastně s nimi. Když budete v úzkých a nebudete vědět jak dál, využijte nápovědu. Spolehlivě poradí. Užijete si pěknou grafiku a rozvětvený příběh se zajímavou zápletkou, v níž se však může i zkušený hráč snadno ztratit díky mnoha dialogům.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Natalie Brooks: Secrets of Treasure House Natalie Brooks: Secrets of Treasure House Natalie Brooks: Secrets of Treasure House Natalie Brooks: Secrets of Treasure House Natalie Brooks: Secrets of Treasure House

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce