recenze

Adventures in the Galaxy of Fantabulous Wonderment

Adventures in the Galaxy of Fantabulous Wonderment

Od mistra hororových adventur přichází další počin, který bych se opět nebál nazvat zajímavým. V roli jednoho zvláštního týpka se dnes sice tolik bát nebudete, ale zato budete poznávat nové civilizace, světy a hlavně se pořádně odreagujete.
Znalcům jistě nemusím dlouho popisovat, kdo to ten Ben 'Yahtzee' Croshaw vlastně je. Kdo to neví, tak ať rychle vyzkouší například 5 Days A Stranger. Společným jmenovatelem Benových her je hlavně strach a napětí. Toho si v dnešní gamesce také sice užijete, ovšem v trochu jiné míře. Nepůjde o horor jako takový. Spíše počítejte s tím, že si uděláte v roli sympatického týpka takový malý odpočinek od své nudné práce. Při návratu domů totiž budete „zaskočeni“ dvěma mimozemskými tvory natolik, že s nimi začnete spolupracovat. A že tu nebude malé dobrodružství, vám zde jistě popisovat nemusím.

Obtížnost hodnotím jako pohodovou. Kdybyste přesto měli nějaký problém, na stránkách autora je připraven kompletní návod.

Abych vše ale nějak pěkně shrnul. Máme zde titul s povedeným příběhem, pěkným zpracováním, který sice nepatří mezi nejobtížnější, ale zato se velice slušně hraje. Připočteme-li k tomu kvalitní mezihry, pak myslím není co řešit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Adventures in the Galaxy of Fantabulous Wonderment Adventures in the Galaxy of Fantabulous Wonderment Adventures in the Galaxy of Fantabulous Wonderment

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce