recenze

Professor Neely And The Death Ray Of Doom

Professor Neely And The Death Ray Of Doom

Jakožto vědec a vynálezce v důchodu čekající na další číslo časopisu pro zahrádkáře jsou ocenění za vaše vynálezy příjemným překvapením. A tak neváháte a jdete si cenu převzít, klidně do zchátralého domu, uprostřed noci… no proč ne. Překvapivě je to past.
Šílený profesor ho uvězní, vynález ukradne a prekérní situace je tady. Znamenitá adventura ze staré školy, která mi grafikou připomínala, pro mě, legendární titul Bud Tucker in Double Trouble.

Sbírejte předměty a prozkoumávejte místnosti, řešte logické hádanky používáním předmětů, ale také třeba hledáním švábů při rozhovoru s podivným sluhou hlavního padoucha. Toho pak ke konci musíte najít a „slušně ho poprosit“ o vrácení vašeho vynálezu, který si „půjčil“. Typické akce jsou barevně ztvárněny na ikoně obličeje profesora, přičemž každá z barev přestavuje právě jednu činnost.
Nedá se říct, že by to nebyla lehce zákysová záležitost, ale notný kus se dá odehrát už při vyřešení jednoho puzzlu, jelikož spousta ostatních věcí na to následně navazuje a je stále co zkoušet, respektive kombinovat. Předmětů je totiž v inventáři dost :-).

Poslední věc je technického rázu. Pokud se vám hra nepodaří spustit, zkuste se trošku pohrabat v setupu staženého souboru a nastavit potřebné parametry a rozlišení pro rychlejší počítače. Velmi dobrá adventura oldschoolového střihu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 05.10.16 v 18:34

pěkné

smrdim | 28.02.11 v 16:03

jak se to zapina?


galerie

Professor Neely And The Death Ray Of Doom Professor Neely And The Death Ray Of Doom Professor Neely And The Death Ray Of Doom Professor Neely And The Death Ray Of Doom Professor Neely And The Death Ray Of Doom

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce