recenze

Merry Christmas, Alfred Robbins

Merry Christmas, Alfred Robbins

Než si bude moct Alfred Robbins říct něco o veselých Vánocích, bude muset vykonat ještě pár věcí. Jeho byt nemá ani zdaleka vánoční atmosféru. Jelikož ale manželka i syn vesele zařezávají, může se náš poštovní úředník pustit do práce a překvapit tak jednou svoji rodinku.
Tato adventura však nesrší vtipem jako jiné tituly. Vlastně je to tu tiché, smutné a až ponuré.

V tento pozdní večer se Alfred Robbins vrací domů. Nikde nikdo, teplá večeře na stole chybí a manželku předvánoční shon naprosto vyčerpal. A tak se náš hrdina do všeho vrhá sám s přesvědčením, že všechno půjde jako po másle a všichni budou mile překvapeni. Jenže chyba lávky. Než najdete schovaný dárek, mozkové závity už budou v plné pohotovosti. V podstatě stačí jen sbírat věci a relativně logicky je používat. Jenom abyste něco nepřehlédli. Jinak by neměl nastat žádný problém. Je tu jen pár obrazovek, na kterých se budete pohybovat.

Celkově je atmosféra tichá, bez života a navíc doplněna depresivní hudbou. Zkrátka v tomto případě radostí do vzduchu asi skákat nebudete. Je to jistá změna, která někomu může padnout do oka.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Merry Christmas, Alfred Robbins Merry Christmas, Alfred Robbins Merry Christmas, Alfred Robbins