recenze

Lone Case: Locomotive Breath

Lone Case: Locomotive Breath

Dave Dell je už delší čas za zenitem svých schopností. Místo plnění svých povinností raději plní svůj žaludek levnou whisky a čokoládovými koblihami. Že to tomuto policistovi ještě pálí se pokusíte zjistit při řešení jeho případu, který má vazby s jeho minulostí.
Stala se hrozivá nehoda, v níž je hlavním podezřelým O'Riley. Aby taky ne, když před časem uprchl z vězení a má touhu se pomstít jednomu, teď už zakrslému, policistovi.

Prošetřit tento případ bude vaším úkolem v této adventuře. A tak se tedy vydáváte na cestu, na jejímž konci je vylepšená reputace vaší osoby a lepší životospráva. Příznivci žánru se mohou těšit na svou dávku rozhovorů, zapeklitých hádanek a pěkného váčku s nasbíranými předměty. K těm se dostanete při „prozkoumání“ postavy detektiva Della. Kromě zapeklitých hlavolamů typu „jak se dostat z této místnosti“, je vaším nepřítelem také tma. Ta je bohužel v mnoha lokacích přítomna a může znesnadňovat postup. Pokud tento nedostatek dokážete překonat, a já věřím, že ano, užijete si solidní adventuru se vším, co k ní patří.

Hra neurazí ani svou délkou, která je dostačující a připraví vás na druhý díl této série.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.07.16 v 15:15

:-)


galerie

Lone Case: Locomotive Breath Lone Case: Locomotive Breath Lone Case: Locomotive Breath