recenze

The Briefcase

The Briefcase

Proč se zrovna vracíte pro brašnu uprostřed noci? To je dobrá otázka. Další otazník visí ve vzduchu, proč je atmosféra skladiště tak ponurá a proč nejste sami.
Nebojte se, tohle není další Slender, ten vyjde až příští měsíc. Zde se bavíme o další hororové hře, kterým se poslední dobou opravdu daří. Už víte, že vaším cílem je brašna a přežití. Nervy budete mít našponované většinu času, ale nezapomeňte také přemýšlet. Některé dveře jsou zamčené a vy budete muset vymyslet, jak se dostat dál. Co v The Briefcase hraje prim, je fantastická grafika, člověku se ani nechce věřit, že je to FREE. Stíny, atmosféra, objekty, všechno je prostě skvělé. Audio nezůstává pozadu a vám z některých zvuků bude naskakovat husí kůže nebo budou utíkat nervy na druhou stranu planety. Pro mě slušná, velmi slušná hra, ale uvítal bych delší herní dobu. Slabší stroje nemusí rozjet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

dusik jack | 12.08.23 v 23:41

spolehlivá nabídka peněz bez protokolu Nabízíme peníze jednotlivcům a podnikatelům od 5 000 do 5 500 000 EUR se sazbou 4 % ročně s nejvyšší rychlostí a spolehlivostí. Kontakt: dusikjacek104@gmail.com

Iveta111

Iveta111 | 23.08.16 v 23:52

Strašidelné, to zkusím.


galerie

The Briefcase The Briefcase The Briefcase The Briefcase

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce