recenze

Beyond Reality

Beyond Reality

Napadlo vás někdy, co vše se může dít ve vašich snech? V Beyond Reality se totiž poměrně zajímavým způsobem dostanete do „svého nitra“ a budete zde prožívat vcelku nevšední dobrodružství, kde o zajímavé situace skutečně nebude nouze.
Věc se má tak, že se ocitáte v kůži sympatického týpka, který neměl svůj den. Vše vyvrcholilo, když přišel do místního hotelu kde opět narazil jenom na smůlu. Všechno vyvrcholí až v (úmyslný) skok ze střechy (nejednalo se o pokus o sebevraždu, nýbrž o pokus o útěk) a následné nadopování prášky na spaní. Rázem se ocitnete ve svém nitru, kde začne to pravé dobrodružství. Více už ale neprozradím, abych vás nepřipravil o vcelku zajímavý zážitek. Možná tato věta zní jako otřepané klišé, avšak pravdou zůstává, že obtížnost tohoto kousku není kdovíjak velká a skutečně není problém vše dohrát během relativně rozumné doby.

O interface se stará klasický „SCUMM interface“, a tak po celou dobu máte přehled skutečně o všem. Ruku v ruce se slabší obtížností jde i délka a linearita. Lokací zde není příliš moc a skutečně téměř vždy poznáte, co máte dělat. Vše má totiž logický původ.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Beyond Reality Beyond Reality Beyond Reality

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce