recenze

B.I.R.D.

B.I.R.D.

Pomozte sympatickému ptáčkovi projít 15 levelů plných záludných protivníků a získat tak zpět odcizená vejce. Možná to tak na první pohled nevypadá, ale jedná se o velmi zábavnou hru, která se kromě pěkné hudby může pyšnit také skvělou hratelností!
O tom, že krást se nemá, ví jistě každý z vás. Přesto se vždycky najde někdo, komu jsou tahle slova málo a pokusí se tak přivlastnit něco, co mu nepatří. Někdo krade auta, jiný třeba jídlo. Najdou se ale i jedinci, kteří berou i ptačí vajíčka, což se ostatně stalo i v tomhle případě. Náš hrdina, sympatický opeřenec a „majitel“ těchto vajíček, se ale rozhodl tyto zloděje vypátrat a ukradené věci získat zpět. Podaří se mu to?

Tak zodpovězení téhle otázky bude záležet pochopitelně na vás a hlavně na vaší šikovnosti. Vaše putování se totiž bude odehrávat v celkově patnácti levelech a probojovat se nakonec nebude rozhodně vůbec nic jednoduchého, protože vám budou stát v cestě velmi zákeřní protivníci, kteří jsou složení jak z lidských zástupců, tak i z nevyzpytatelných zvířat Ať už ale vypadají jakkoliv, všechny spojuje jedna věc – nenávist k ptačímu trusu. Právě ten bude vaší jedinou zbraní, s níž musíte vaše protivníky co možná nejvíce naštvat, tak, že je s vaší „zbraní“ jednoduše zasáhnete. Jedině tímto způsobem se vám totiž otevře cesta do dalších levelů. Za každý úspěšný úder získáváte body a nahrajete-li požadované množství, můžete se pomalu začít psychicky připravovat na již zmíněnou další úroveň, kde své snažení musíte zopakovat. Počítat musíte ovšem také s tím, že nic nebude tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Vaši oponenti se pochopitelně brání. S největší pravděpodobností po vás budou házet kameny či se vám v cestě objeví jiný objekt, jenž vás může poranit a později stát jeden z vašich životů.

Musíte si tedy počínat velmi opatrně a zároveň i šetrně. Trus je totiž početně omezený a nebudete-li sbírat padající bonusy, pak musíte počítat s tím, že vám nastanou krušné časy. Co se týče bonusů, tak ty jsou zde v několika variantách. Z některých budete mít kladné dojmy, jiné vás naopak nepotěší, díky svým záporným vlastnostem. Více už myslím není potřeba dodávat. Máte-li tedy rádi hry na příjemné odreagování, pak rozhodně stahujte. Pokud přesto váháte, pak by vás perfektní hratelnost, spolu s výbornou hudební složkou měla přesvědčit. Přeji příjemnou zábavu!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

B.I.R.D. B.I.R.D. B.I.R.D.

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce