recenze

Soukoban

Soukoban

Legend jsme tu již měli přes remake k dispozici velké množství, ale na některé se přeci jen trošku opomnělo. A právě do druhé skupiny patří legendární hříčka Sobokan, která až v dnešní gamesce spatřuje vydatného nástupce!
Drtivá většina z nás si pamatuje legendární hru Sokoban, která nás mnohdy doslova přikovala k našim nyní již zašlým strojům. Pro těch několik málo, kteří hru nehráli stručně přiblížím oč v ní jde. Vaším úkolem bylo pomocí skladníka úspěšně a bezchybně složit připravené bedýnky na určené místo. Co na to Soukoban? Bez nadsázky můžeme říct, že se jedná a Sokobanovu moderní předělávku s tím rozdílem, že místo sveřepého, silného muže budete bedýnky přemísťovat pomocí nevábně vypadající příšerky. Hra na originalitě opravdu mnoho nepobrala. Nutno však říci, že po grafické stránce věci je opravdu zdařilá. Také přibyla možnost vytvořit si vlastní logickou hádanku (nechat vygenerovat vlastní zdi, rozmístění beden atp.) a i množství levelů bylo podstatně rozšířeno. Nyní si jich můžete zahrát plných 100. Toto množství snad bude stačit i těm, kteří balancují na hranici geniality. Se Sokobanem v novém kabátě se skvěle pobavíte pokud máte rádi logické uvažování a nechybí vám trpělivost. Mějte se. :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

jarmilag | 15.12.09 v 09:56

dobrý den, stáhla jsem si tuto hru a tak jako v prvním příspěvku mi hra od 37 level nejde hrát, zkoušela jsem stáhnou dle této diskuse novější verzi, ale nešlo to stáhnout. Můžete mi, prosím, napsat, kde mohu tuto verzi stáhnou tak, aby šla ? Děkji za rady.

Maccus | 17.11.06 v 19:20

Tato hra mě velmi zaujala avšak daný odkaz(www.sofotex.com...) nejak nefunguje. Mohl by mi ji nekdo poslat prosim na mail... :(((

Pavla | 06.06.06 v 15:39

super, už ji mám za sebou :-) pokud by měl někdo z Vás problémy s levelem 41 věřte, že máte špatnou verzi, kde se ukazuje šest bedniček a sedm míst na umístění (kuliček) :-)))

Pavla | 06.06.06 v 15:28

jak se dostanu přes 41 level? Zkusila jsem snad už úplně všechno :-((((

Hinek | 10.06.04 v 16:46

Na níže uvedeném odkazu je možno stáhnout hru s dohratelným 37. levelem. Nicméně, další nedohratelný je level 93 (skupina tří krabic vlevo dole). Pro postup do dalšího kola je nutno editovat registr podle návodu v diskuzním fóru ke hře na zmíněném odkazu (www.sofotex.com/download/software/4682.html). Poté lze hru dohrát až do konce.

pap | 18.07.03 v 14:41

Fungující hra lze stáhnout z www.sofotex.com/download/software/4682.html

Jan Koneček | 12.05.03 v 11:12

Tak si asi budu psát sám sobě.Jinak zdařilá logická hra SOUKOBAN je podle mě od 37 kola nehratelná.Na to nikdo neupozornil?Nikdo to nehrál?Nebo jsme zvyklí hrát jen ty "pif paf"?Prispějte názorem a zkušeností s hrou SOUKOBAN.Prosím.Jenda Koneček. jkonecek@cbox.cz

Jan Koneček | 10.05.03 v 14:00

Prosím o pomoc nebo radu ve hře SOUKOBAN.Možná jste na to narazili v levelu číslo 37.Jsou tam dvě bedny vedle sebe u zdi a proto se přez tento level nemohu hostat.Buď je to chyba , nebo to tvůrce , jinak zdařilé hry nechat záměrně v PATU.Zkrátka zdařilá hra , která mě moc pobavila , ale jen do 37 kola.KDO MI POMŮŽE? Jenda jkonecek@cbox.cz


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce