recenze

Dr. Rudy 2

Dr. Rudy 2

Tak v této arkádové hře s prvky logické gamesky budete mít za úkol zlikvidovat všechny bacily pomocí neustále poletující kuličky. Ničit však můžete jen bacily, které mají stejnou barvu jako vaše kulička a tak je nutné barvu pomocí speciálních kamenů měnit. Good luck!
Zatímco první díl hry Dr. Rudy byl remakem klasického logického rychlíku Dr. Mario, v němž měl hráč za úkol pomocí různě barevných padajících pilulek zlikvidovat kolonii bacilů, je toto druhé pokračování hry Dr. Rudy klonem jiné neméně slavné hry známé jako Crillion.
Původní a legendární Crillion vyšel koncem osmdesátch let pro tehdy úspěšné a rozšířené počítače Commodore 64 a dočkal se nespočtu remaků, klonů a předělávek, z nichž jeden vám zde právě dnes představuji.
V původním Crillionu šlo o to ovládat pohyb malé a neustále poletující kuličky. Ta mohla narážením do speciálních kostek dospět a změnit se do různých barev. Cílem bylo zničit všechny čtvercové hrací kameny, to lze ale nárazem zařídit jen tehdy, má-li kulička právě stejnou barvu. Zde, protože se to celé točí kolem bacilů, vám tyto hrací kameny nahrazují právě bacily. A tak místo kamenů mustíe ničit bacily, zničíte je však vždy jen pokud mají stejnou barvu jako vaše kulička. A protože musíte zničit všechny bacily, je nutné vymyslet systém jak postupně změnit barvu kuličky, aniž by se s ní něco stalo. Tak hodně úspěchů, doktoři!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.06.17 v 20:46

pěkná grafika


galerie

Dr. Rudy 2 Dr. Rudy 2 Dr. Rudy 2 Dr. Rudy 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce