recenze

Ben Jordan 2

Ben Jordan 2

V druhém díle se náš hrdina půjde podívat do menšího městečka, kde jedné místní obyvatelce bude muset pomoci najít jejího muže, který se rozhodl vypátrat stařičkou potopenou loď. Ta se už ale pod hladinou nějaký ten rok schovává.
Paranormální jevy, to je něco pro našeho hrdinu, sympatického Bena Jordana, jenž si své případy náležitě vybírá a je samozřejmě rád, když je vyřeší. Dnes se vypravuje pomoci ženě, které se ztratil manžel. Ten se pokoušel najít španělskou loď, jež se před mnoha lety potopila pod hladinu moře. Úkol to ale nebude jednoduchý, protože přesnou polohu jen tak někdo nezná.

Musím říci, že jsem se na toto pokračování vcelku těšil. První díl byl pro mě lehkým zklamáním, hlavně co se týče délky. Ani jsem se pořádně nestačil rozkoukat a už zde byl konec a ještě za plný počet bodů. Dnes se hrací doba o něco prodlužuje, ale rovněž nemůžu tvrdit, že nějak mnohonásobně. Za své snažení opět získáváte body. Tentokrát jejich příděl není tak štědrý, jako v případě předchozího dílu, ale i tak při důkladném hraní není problém nasbírat maximální počet, což je v dnešním případě rovných 205 bodů. Technické zpracování je pak zhruba na stejné úrovni, ale tuto oblast bych jen nerad zatracoval, protože důležitá je hratelnost a atmosféra, a ta je v případě série Ben Jordan naprosto výborná.

I když titul s největší pravděpodobností neuspokojí hardcore adventuristy, běžný hráč žánru se u tohoto titulu bude bavit skvěle. Ben Jordan 2 je velmi kvalitní titul a není-li vám žánr adventur cizí a neměli-li jste možnost ještě tento kousek vyzkoušet, pak minout ho by byl skutečný hřích.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

spolehlivá nabídka půjčky | 12.08.23 v 23:33

Spolehlivý a důvěryhodný! Nabízíme osobní a komerční úvěry na nemovitosti, firmy atd. od 50 000 Kč do 400 000 000 Kč a od 500 do 500 000 00 €. Naše půjčky jsou snadné a rychlé. Výše měsíční splátky a pevná úroková sazba jsou velmi závislé na povaze, výši a délce trvání úvěru. Doba splácení od 12 měsíců do 360 měsíců a více. Dostupnost výše úvěru do 2 dnů Zajištění důvěrnosti je jednoduché, rychlé a 100% zaručené. V případě zájmu zašlete email a vyžádejte si přihlášku: jahnsik6@gmail.com


galerie

Ben Jordan 2 Ben Jordan 2 Ben Jordan 2 Ben Jordan 2 Ben Jordan 2