recenze

Phobia III

Phobia III

Jedinej dobrej brouk je mrtvej brouk! Poslední večeře obyvatelů hmyzí planety se blíží, podávat se však nebude krev a tělo Páně, ale žhavé olovo! Kolik jich dokážete nakrmit, než se sami vypravíte na věčnost, záleží jen na vás. Tak do boje, vojáku!
Phobia III je následovníkem známé akční řežby Phobia II, přičemž oba díly mají společnou jednu věc. Jsou to hordy nepřátel v podobě krvežíznivých brouků, valících se ze všech stran obrazovky a uprostřed vy, malinkatý vojáček s mizivou šancí na přežití. Oproti svému předchůdci však doznala hra určitých vylepšení.

Tím největším je takzvaný „carrier mód“, rozšiřující do jisté míry původní jednoobrazovkový koncept. Krom klasického „training“ režimu, který se odehrává pouze na jedné obrazovce, máte totiž na výběr i několik misí, které se vám postupně odemykají. Toto vylepšení však do značné míry přebíjí jeden obrovský nedostatek, a tím je neskutečná obtížnost. Přiznám se, že jsem ani po několikahodinovém hraní a marných pokusech dostat se přes první misi, neuspěl. Dalším úskalím je pravděpodobně i ovládání a celkové chování vašeho hrdiny v poli, na nějž se špatně zvyká a třetím nezanedbatelným nedostatkem jsou obrovské hardwarové nároky.

Nicméně je Phobia III hrdým následovníkem kultovní akční řežby, jíž však velice konkuruje například Crimsonland, jenž netrpí výše zmíněnými neduhy. Avšak dozajista stojí třetí díl Phobie za vyzkoušení, takže neváhejte ani vteřinu!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Bombr | 17.11.07 v 22:26

Je to libovka a dohrát to by měl problém i Terminátor :-D

Unknown face | 27.08.06 v 13:40

Jinými slovy,je to těžký XD.

Unknown face | 27.08.06 v 13:39

dobrý den,máte Phobiu3?
Nemáme.
Dobrý den,máte Phobiu3?
Nemáme.
Dobrý den,máte Phobiu3?
Ano,máme.
To je ale nepřátel,viď?

Mintaka | 17.07.06 v 17:46

Chce to zkoušet pořád a pořád, buď vás to pustí dál, protože vám stoupne skóre, a nebo svůj postup tak vypracujete že třeba po 300 pokusu uspěje.

Chce to misi dokonale znát a mít štěstí na zbraně.

Lovu zdar

paciFIST | 17.07.06 v 11:49

jedna z nej freeware co tu kdy byly , další hodně podobná hra je NaaC tady ji maji taky a není zdaleka tak velká tkže kdo nemá rychlí přípojení může to zkusit, gl a hf

e | 16.07.06 v 17:30

jo jo, phobia je klasika :) skoda jenom teee velikosti 92Mb :(..hold nekdo jsi to nezahraje...

Kruci | 16.07.06 v 15:30

Toto hru jsem hral asi pred 2-3lety na svem Celeronu500 a 128MB RAM takze ty krvave HW naroky nejsou tak krvave. Tahle hra je docela tezka, ale dost me bavila, nektery kola jsou jednoduchy, v jinych se modlite, aby jste dostali dobrou zbran:). Dostal jsem se do posledniho kola, ale to jsem uz udelat nedokazal.
Jenom k tomu prvnimu kolu: chce to nepouzivat ty kulomety co nejdele(strilet po nich zbrani v ruce co nejdele), aby nejaky zbyl na zaverecny napor.


galerie

Phobia III Phobia III Phobia III Phobia III

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce