recenze

Rune World

Rune World

Již nesčetněkrát jsme zjistili, že asijské bojové arkády patří ke špičce žánru, a nejinak tomu bude i v dnešní hře! Připravte se však na výjmečný zážitek, a to hned z několika důvodů. Zajímá vás, které to jsou? Tak směle do boje. ;)
Dříve než se pustíte do samotné recenze, pohlédněte na okolní obrázky! Není to nádhera? Ano, vypadá to opravdu překrásně! Toto byly mé první myšlenky, když jsem tento skvost poprvé zahlédl kdesi v hlubinách internetu. Zatímco se malinko větší archiv, než jsme zvyklí u freewarovek, uveleboval na mém disku, kochal jsem se obrázky ze hry a nemohl se dočkat, až udělám své vlastní!

Po spuštění jsem se však dočkal prvního zklamání, ale ujišťuji vás, že také posledního. Japonština! Samozřejmě se dalo čekat, že bude hra celá v tomto jazyce, ale člověk i tak doufá, že tomu bude jinak. :) Nicméně pokud tento herní handicap překousnete, čeká vás zábava hodná krále - jen se podívejte na ty orgie plné světel, záblesků a ohně! Menu je naštěstí anglicky a nabízí hned tři herní módy. První je tzv. ‘Story Mode‘, čili hra podle určité dějové linie, zbylé dva potěší příznivce hraní s kamarádem na jednom počítači. Jedná se o klasickou hru jeden na jednoho a hru dvou týmů po třech. A že je z čeho vybírat!

Postav skýtá Rune World opravdu požehnaně. Každá má jiný styl boje a jiné schopnosti, proto hraní jen tak neomrzí. A hlavně se vám postupem času odemykají další a další postavy, což hratelnosti jen přidává! Co se týče herních možností, rozebral bych pouze výše zmíněný 'Story Mode', jelikož zbylé dva nepřinášejí nic nového. Vzhledem k tomu, že je hra japonsky, si příběh asi příliš neužijete, zato v soubojích se vyřádíte dosyta. Budete totiž hrát jako jeden ze skupinky dobrodruhů a občas budete bojovat všichni společně! A ne proti jednomu nepříteli, ale často i proti veliké přesile. Bohužel, hra si zde však vybírá daň ve formě vysoké obtížnosti. Hráči, kteří se věnují tomuto žánru jen příležitostně, se budou setsakramentsky potit, aby nevyšli z boje se sraženou hlavou!

Co říci na závěr? Nemá cenu plýtvat slovy… Obrázky jste už viděli, doprovodná hudba je této hře šitá na míru a překvapí i vcelku normální ovládání, na které u her pocházejících z dalekého východu rozhodně zvyklí nejsme. Tak na co dál čekáte? :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

manusX | 30.09.07 v 19:42

vobec mi to nejde nainstalovat mi to hody daky eror co ej stim pls


galerie

Rune World Rune World Rune World Rune World Rune World

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce