recenze

Crossfire Combat

Crossfire Combat

Spolu se svým vojenským oddílem postupujete v těžkém boji a neustálé palbě vstříc nepřátelům. Podaří se vám jako řadovému vojákovi přežít co nejdéle a porazit nepříjemného soupeře? Nebo skončíte hned na startovní čáře?
Být vojákem je často nesplněným snem mnoha malých kluků. Někteří si svoji touhu uspokojí alespoň v počítačových hrách. Na poli komerčních titulů je opravdu velký výběr všemožných 3d akcí, ve freewarovém světě je však mnohem omezenější. Nezbývá než vyzkoušet i takové tituly, jako je ten dnešní.

Na nepříliš velké 2D obrazovce se pohybují dva barevně odlišené armádní týmy. Vy jste členem jednoho z nich. Ovládat lze jen pouhého jednoho vojáčka, chování ostatních nepříliš inteligentně řídí počítač. Se svým hrdinou můžete střílet a libovolně se pohybovat. Ve změti nepřátelských střel je to ale velice těžké. Cestou za postupem do linií protivníka je nutno se vhodně ukrývat za vozidla a vyhýbat se tak ostré palbě. Z padlých protivníků občas vypadne nějaký ten bonus. Obdržíte také jisté bodové ohodnocení. Pokud budete úspěšní, dostanete se do dalšího levelu, kde je vše o poznání těžší. Bohužel, hratelnost není příliš veliká. Hra tak brzo omrzí.

Po grafické a hudební stránce nenaleznete mnoho prvků, které by vás mohly překvapit. Zvuky a hudba nejsou nijak odpudivé, ale ani příliš nevynikají. Crossfire Combat je tedy celkově průměrný gamemakerový titul. Oslovit by mohl hlavně fanoušky jednodušších akčních her s touhou ukrátit dlouhou chvíli. Tak vzhůru do boje!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Crossfire Combat Crossfire Combat Crossfire Combat