recenze

Super Squirrel

Super Squirrel

Přinášíme vám vynikající propracovanou skákačku se zvířecím hrdinou v hlavní roli. Nečekejte však žádného ježka či červa, ale jen pouhou (ne)obyčejnou veverku. Umí střílet, skákat a také používat světelný meč. Utkejte se v litém boji s ostatními tvory.
Veverka je rozhodně zajímavé zvířátko. Den co den ji můžeme vidět na stromech, kde si schovává své oříšky, vesele poskakuje po větvích a roztomile hýbe ocáskem. Toho se chopil studentský vývojářsky projekt DigiPen, který populárního drevokocúra přetvořil k obrazu svému. Ten se tak stal hlavním hrdinou této nenápadné gamesy, kde bude jako další nezdolný hrdina zachraňovat svět.

Super Squirrel je tedy klasická hopsačka s půvabným chlupáčem v hlavní roli. Po krátkém intru, kde se seznámíte s příběhem, následuje tutoriál. Zde se lehce naučíte vše, co se vám bude při hraní hodit. Kromě skákání a pohybu je to hlavně střelba a používání světelného meče. Zbraně si časem vylepšíte o nějakou tu vychytávku, rozhodně ale nezkoušejte sebrat ty, které vypadnou z mrtvých králíků. Ztratíte totiž zdraví. Cestou sbírejte oříšky. Pokud jich najdete padesát, dostanete další život. Jejich dostatek budete rozhodně potřebovat. Nepřátelé jsou inteligentní a doslova vás pronásledují, jak se jim zamane. Volit správnou taktiku je tak velmi důležité. Projdete několik herních prostředí, které se kompletně liší. Kromě rozdílného designu také nepřáteli. Těšit se můžete i na populární bosse.

Velká rozměrná grafika některé hráče jistě nadchne. Je solidně nakreslena, osobně jsem se v ní ale hůře orientoval, což hraní znesnadňovalo. Zvuky jsou průměrné, stejně jako hudba. Ta však příjemně navozuje atmosféru. Super Squirrel je tedy titul, který potěší hlavně arkádové nadšence. Má však co říct i ostatním hráčům, kteří mají zrovna dlouhou chvíli.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Super Squirrel Super Squirrel Super Squirrel Super Squirrel