recenze

Elektronické automaty

Elektronické automaty

Dovolte, abych vám přestavil herní produkt, jenž vám umožní zavzpomínat na digitální hry ruské výroby, které zde byly populární především v dobách končícího socialismu - tedy v letech 1987 až 1990. Produkt s názvem Elektronické automaty vám nabízí zahrát si tyto tři zábavné hry ze zmíněných časů - Veselý kuchař, Tajemství Oceánu a Jen počkej. Zkuste si je a dobře se bavte.
Zrovna nedávno jsme v hospůdce vzpomínali na hračky z dob socialismu a došla řeč i na digitální hry ruské výroby, které svého času toužila mít doma nejedna dětská i mládežnická duše. Jistě si ti starší z vás také vybaví alespoň jednu ze tří tehdejších klasik digitálních her - Octopus, Vesjolij Povar a Nu Pagadi. Jejich převedení do počítačové podoby má na svědomí české uskupení Vega TEAM - jmenovitě Vít Jurásek a Ladislav Cabicar a nutno uznat, že se jim jejich produkt povedl.
V hlavním menu dostanete na výběr, zda chcete hrát hru Veselý kuchař, Tajemství Oceánu nebo Jen počkej, což jsou české názvy výše zmíněných handheldů a já vám je zde nyní blíže představím. Ve hře Veselý kuchař budete mít za úkol ovládat kuchaře, jehož smyslem činnosti je neustále chytat a vyhazovat kusy jídla tak, aby žádné nespadlo na zem. Ve hře Tajemství oceánu budete muset vylovit poklad z hlubin oceánu, vynést ho na loďku, ale přitom se nesmíte nechat zasáhnout některým z chapadel chobnotnice. No a pak je tu hru Jen počkej, kde budete ovládat vlka z populární ruské pohádky a vaším úkolem bude chytat vajíčka produkované slepicemi z několika míst, musíte to vychytat tak, aby vám ani jedno neupadlo na zem.
Tak máte-li chuť zavzpomínat nebo poznat něco z dob minulých, tak nechť je vám produkt s názvem Elektronické automaty dobrou alternativou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

PavelH

PavelH | 08.05.20 v 00:51

Dobrá hra

? | 20.11.14 v 22:33

nefunguje

Ilien | 10.01.09 v 19:50

V této chvíli si připadám jako mužský pohlavní orgán, to nemůžou vyrábět jiný ženský pohlavní orgány? Takovýhle samečků od zvířat co dávají mléko je už nějak moc, ne?


galerie

Elektronické automaty Elektronické automaty Elektronické automaty Elektronické automaty

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce