recenze

Disney's Ghosts Mistwood

Disney's Ghosts Mistwood

Vaše tetička byla unesena a vy musíte prohledávat hluboký les, abyste našli vodítka k jejímu nalezení. Prozkoumávejte oblast, spolupracujte s tajemnými duchy a postavte si vaše vlastní „město duchů“.
Vrhnete se do kolotoče stavby, plnění questů, sběru peněz a craftingu. To vše v pěkné kreslené grafice. Z pohledu herní náplně ovšem nečekejte žádnou převratnou revoluci, jedná se více méně o klasickou budovatelskou Facebook hru.
V první řadě budete prohledávat okolí. K tomu máte k dispozici lucerny, které vám ubývají, a objevujete nové kouty, nové objekty a nové obyvatele tohoto podivného místa. Všechno, co v mlze lesa najdete, je pro vás užitečné. Stavby sloužící ke craftingu, bonusové předměty nebo věci, ze kterých získáváte suroviny. Suroviny vám slouží na stavbu budov, ze kterých pak získáváte peníze, zkušenosti a raftingem i předměty na další výstavbu. Na prázdná políčka pak samozřejmě můžete umisťovat produktivní domečky na peníze a dekorativní předměty.
Na hře je sympatický aspekt nulové energie. Všechno, co získáváte stavbou, produkcí, odstraňováním stromků z hrací plochy, vás sice stojí nějaký čas, ale nikoli energii. Tuto funkci zde suplují všelijaké postavy, které postupně nalézáte. Každá z postav může v jeden čas plnit nějakou akci, takže v praxi pak například provádíte třeba šest různých úkonů současně. Na druhou stranu budete potřebovat lucerny na objevování nového prostoru. Pokud nechcete platit, budete muset plnit questy, jelikož v rámci odměn něco dostanete.

Celkově nic nového, ale potěší možnost několika akcí najednou. Na druhou stranu je tu nový motiv luceren, bez kterých novou oblast neobjevíte. Ještě že tu jsou questy, které vás motivují hrát dál a odměňují.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Disney's Ghosts Mistwood Disney's Ghosts Mistwood Disney's Ghosts Mistwood Disney's Ghosts Mistwood Disney's Ghosts Mistwood Disney's Ghosts Mistwood Disney's Ghosts Mistwood Disney's Ghosts Mistwood Disney's Ghosts Mistwood