recenze

Plants vs. Zombies Adventures

Plants vs. Zombies Adventures

Dejte si pozor, protože vaše mozky mohou být při hraní Plants vs. Zombies Adventures v ohrožení. Pokud ale postavíte solidní obranu z rostlin, můžete sedět v bezpečí nebo třeba zaútočit na jiné hráče.
Plants vs Zombies je legendární indie hra, která si našla své hráče díky jednoduché, srozumitelné náplni a jednoduchému ovládání. Proč se stala takovým hitem? Vynikala hlavně roztomilou grafikou a perfektně zvládnutým audiem. Ani hratelnost se neměla zač stydět.

Bylo tedy otázkou času, kdy se povede toto jméno převést i na facebookovou platformu, a výsledek je úctyhodný. Váš příběh nestojí jenom na tom, abyste se ubránili zombíkům na několika mapách za použití pár rostlinek. Jedná se sice o páteřní část celé hry, ale k tomuto bodu vede až spousta aktivit kolem. Nejprve musíte pomalu objevit a vystavit příjemné městečko ve stylu „vidlákov“, kde můžete pěstovat rostliny. Právě ty se dají nakonec v boji použít, a to nejenom na mapě úrovní. I vaše městečko bude tu a tam pod útokem, hlavně zombíků vyslaných vašimi přáteli nebo jinými hráči z celého světa.

Celé dění se dá tedy rozdělit na tři části. Je zde budovatelská se slušným počtem objektů, ať už dekorativních, nebo produkujících peníze, potažmo speciální předměty. K otevření dalších částí mapy je třeba splnit několik úkolů a ty už čas zaberou. Pak tu je obranná linie v podobě vašeho města a hlavně úrovní a několika map, které jsou nejenom o bezhlavém umisťování kytek, které si do boje vezmete, ale také o strategickém plánování díky různorodému designu lokalit.

No a právě ta třetí je nejoriginálnější. V ní opravdu budete lovit mozky ostatních hráčů, kteří je schovají do některé z jejich budov. Vy se musíte rozhodnout, kde asi může být, a vyslat hordu zombíků na zteč. Dávám jednoznačně jedničku za náplň.



Dále je perfektní grafika a audio, které se drží ve šlépějích originálu, je jenom dobře, že nic nezměnili. Maličko člověku může vadit ona část s pěstováním rostlin. Leze to do virtuálních peněz a některé kousky pěstujete opravdu hodně dlouho. To už je ale spíše volavka na netrpělivé a bohaté hráče. Když si dáte Plants vs. Zombies jednou nebo dvakrát denně, dostanete pořádnou porci zábavy a o nic moc nepřijdete.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

matys | 19.02.20 v 14:24

slimetoxichero

Martanse | 25.06.17 v 00:29

Dá se ještě hrát? Nikde nemohu najít tu hru.

Nadka | 15.05.16 v 19:28

Dá se to hrát na androidu?

Laugher

Laugher | 27.12.15 v 20:24

Celé dění se dá tedy rozdělit na tři části

Laugher

Laugher | 14.06.15 v 00:32

Zombie jsem hrála nedávno.


galerie

Plants vs. Zombies Adventures Plants vs. Zombies Adventures Plants vs. Zombies Adventures Plants vs. Zombies Adventures Plants vs. Zombies Adventures