recenze

Mozkovna

Mozkovna

Vědomostní kvíz pro všechny zvídavé mozečky. Odpovídejte správně na otázky, hrajte minihry v případě nouze a získávejte mince na odemknutí nových sad otázek. Kompletně v češtině.
Mozkovna je hra, ve které potrápíte váš mozek při hledání té jediné správné odpovědi. V každé hře vás čeká šest otázek se zvyšující se obtížností, ale abyste to měli lehčí, máte vždy k dispozici čtyři možnosti. Na odpověď máte časový limit, takže se s odpovědí moc neflákejte. V případě, že správnou odpověď nevíte, máte možnost vyzkoušet jednu ze tří miniher. Hledání dvojic, průchod bludištěm nebo chytání mozků je opět na čas. Čím rychleji tento úkol zvládnete, tím více špatných voleb odpadne.
Po každé hře získáváte mince za správné odpovědi. Po posledním updatu se odměny trochu zvedly, ale i tak budete na nové balíčky otázek poměrně dlouho šetřit. Na druhé straně můžete hrát bez omezení a otázek je také dost, aby se nezačaly rychle opakovat. Později si tak lze odemknout třeba otázky z biologie, historie či literatury. Dále je tu možnost zasílat otázky vývojářům a získat tak další penízky, připojit účet (e-mail nebo Facebook) a sdílet úspěchy či výzvy s přáteli. Hezkou zábavu s touto povedenou českou vědomostní hříčkou.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

lukas | 27.11.17 v 08:59

na pc to nejde

maficek

maficek | 28.01.16 v 16:47

jak to stahnout

jhbk | 09.04.14 v 15:01

jak to stáhnu?


galerie

Mozkovna Mozkovna Mozkovna Mozkovna

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce