recenze

BrainJewel

BrainJewel

Kouzelný orient, pouště a tajemství, které skrývají. BrainJewel je směsicí těch nejlepších sociálních her, které procvičí vaši logiku a bystrost.
Většina podobných kousků se může pochlubit pouze několika hrami. Zde si jich můžete užít dohromady 12.
Začínáte s jednoduchým pamatováním předmětů, poté se dostanete například k hádání správných klíčů, které pasují do zámku, variaci pexesa s vtipnými mumiemi nebo si zkusíte základní počty. Her je opravdu velké množství a kouzelné na celé věci je fakt, že vám nic nebrání hrát až do aleluja. Nejsou tu žádné omezení ani určitý počet her. Jediným blokem jsou hvězdy, které odemykají postupně všechny hry, ale s trochou cviku by to pro vás neměl být problém.
Jak se zde zapojují vaši přátelé? Využití není velké, jedná se hlavně o porovnávání získaných bodů a soutěžního ducha. Ovšem potěší také možnost posílání různých dárků.
Po grafické a zvukové stránce se dá BrainJewel zařadit do kategorie ani zlé, ani hrozné. Takový zlatý střed.
Přestože je hra velmi chytlavá a ničím se moc nevnucuje, postupně si začnete říkat, že tohle jste už někdy hráli. Sice to vypadalo jinak, ale principem se nejedná o žádné překvapení. Je to hlavně tím, že krom stylové grafiky se hra nemůže pochlubit příliš velkou originalitou. Ač jsem se zde snažil najít i něco nového v bonusech, které můžete použít, prostě se mi nic nepodařilo najít, čím bych mohl hru považovat za výjimečnou.


hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

BrainJewel BrainJewel BrainJewel BrainJewel BrainJewel BrainJewel BrainJewel

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce