recenze

Brain Buddies

Brain Buddies

Hra, která rozhodně procvičí váš mozek. Dejte se do plnění několika rozmanitých miniher, porovnejte výsledky a zjistěte, kdo je z vašich přátel nejchytřejší. Nechybí ani celosvětové měřítko.
Titul je situován do laboratoře jednoho mimozemšťana, který vaše úspěchy počítá v gramech slizu, které představují vaše body. Po každé absolvované oblasti tak získáte nějaký ten gram a na konci se sečte celkový výsledek. Také v rámci každé disciplíny bude zaznamenán váš případný rekord.
Teď k samotné náplni. Každá hra obsahuje sadu čtyř disciplín z různých oblastí. Máme tu logiku, vizuální myšlení, paměť a na tu čtvrtou jsem zapomněl… jo počty vlastně. K pochopení vám poslouží tutorial a první úkoly. Zadání je totiž na začátku minutového limitu snadné a samozřejmě se správným plněním stává komplikovanější, například řada předmětů na zapamatování roste, příklady už nejsou z malé násobilky, apod.
Není tu žádný požadavek energie, takže můžete hrát, dokud se z toho nezblázníte. Navíc aby se hra nestala příliš rychle fádní, můžete kvalitním výsledkem odemknout pohár, a dokonce nové minihry. To je i tak trochu mínus. Když si člověk zvykne na určitý systém a zadání úkolů, najednou mu tam přistane nový princip, který se náhodně střídá. A pokud tuto minihru zrovna nemusíte (u mě je to v logické části odklikávání dílků do požadovaného tvaru), může vám to pokazit výsledek.

A to přece při porovnávání s přáteli nikdo nechce. Samozřejmě se lze porovnávat jen s tím, kdo přijme vaši pozvánku, nicméně nechybí procentuální porovnání s celým světem. Skvělá zábava, která potrénuje váš mozek.


hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Laugher

Laugher | 24.08.17 v 23:44

Mimozemšťani


galerie

Brain Buddies Brain Buddies Brain Buddies Brain Buddies Brain Buddies Brain Buddies