recenze

1 vs 100

1 vs 100

Možná si vzpomenete na televizní soutěžní hru 1 proti 100. Prvotina této populární zábavy byla vymyšlena v USA pod stejným názvem 1 vs. 100 a již dnes si to můžete rozdat proti přátelům.
Pravidla hry jsou jednoduchá. Vy stojíte proti 100 dalším hráčům, kteří hádají s vámi. Pokud vy uhodnete správně a nějaký protihráč špatně, pak za něj dostáváte peníze. Ke konci můžete pokračovat proti několika zbylým a vyhrát mnohem více nebo si vzít to co už jste zvládli nahrát. Během soutěžení můžete využít i bonusů, jako důvěřovat většímu počtu protihráčů nebo důvěřovat jednotlivci.

Jednou nebo dvakrát jsem tuto soutěž zastihl v televizi, a tak mi hned od začátku bylo jasné, o co půjde. Proto jsem měl také strach, že otázky budou příliš směřovány na oblast USA a hráči z „okolí“ si ani neškrtnout. V tomhle ohledu jsem byl příjemně překvapen a drtivá většina dotazů je spíše obecného ražení a jen jednou nebo dvakrát jsem vůbec netušil, která bije. Hra je přirozeně v angličtině, takže by mohly nastat nějaké ty lingvistické komplikace, ale aspoň se v tomto jazyce procvičíte.

Skvělé je zapojení vašich přátel (přímé i nepřímé) do soutěže, kdy na různých pozicích vyskočí jejich fotky a hrají jakoby proti vám.

Počet her je velmi omezen. Každý den máte možnost pouze k dvěma hrám (to mi přijde dost málo) a i za nápovědy si musíte většinou zaplatit. Postupně zvyšujete i svoji úroveň a z toho plynou i možné vyšší výhry. Určitá motivace tu opravdu je.

Audiovizuální stránka je velmi věrná původní soutěži a občas jsem si připadal jako opravdový soutěžící. Velmi zajímavá a zprvu i chytlavá záležitost. Bohužel počet her se někomu může zdá malý a mírně demotivující.


hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

1 vs 100 1 vs 100 1 vs 100 1 vs 100 1 vs 100 1 vs 100