recenze

The Powder Toy

The Powder Toy

Dnes si dáme něco zcela jiného, než jsme zvyklí. The Powder Toy připomíná malého chemika, tvoření světa a poznávání všeho kolem nás dohromady.
Není zde žádný specifický scénář, žádné omezení. Prostě na herní ploše můžete dělat cokoliv. Co tím myslím? V pravé a v dolní liště máte prvky jako plyny, pevné hmoty, skupenství, explosivní záležitosti atd., které můžete umístit do pole. Co se bude dít? No to už záleží na vás a také na charakteristice prvků. Uvedu příklad – když na dřevo položím oheň, dřevo začne hořet, tak do toho hodím kostky ledu, která se nejdříve zkapalní a poté vypaří… oheň stále hoří, zkusíme nasypat dynamit… takhle můžete pokračovat do nekonečna. Dají se i vytvářet fungující stroje. Další bombou je možnost podělit se o svůj výtvor na oficiální stránce a komunita je to opravdu skvělá, nad některými tvůrci zůstává rozum stát. Prostě hračičky se smyslem pro detail.

Chvíli určitě trvá, než si zvyknete na jednodušší grafiku, ale pokud chcete poznat svět a něco se naučit, tak tohle je to správné hřiště.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Drticka

Drticka | 10.05.19 v 08:48

super

Kalousek100

Kalousek100 | 06.11.16 v 11:39

Perfektní hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 07.08.16 v 08:05

dobré pro raubíře

PavelH

PavelH | 26.07.16 v 21:17

Opravdu zajímavý námět.

Arwiel

Arwiel | 29.05.15 v 14:58

super hračička.


galerie

The Powder Toy The Powder Toy The Powder Toy The Powder Toy The Powder Toy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce