recenze

Deep Dungeons of Doom

Deep Dungeons of Doom

Vrhněte se do boje a vyjděte ze smrtících a nebezpečných dungeonů bez újmy a s odměnou. Svět čeká na vaši odvahu a také schopnosti přesného načasování boje a obrany.
Na vašem dobrodružství se při procházení dungeony potkáte s pěknou řádkou potvor a nadpřirozených bytostí. Každá z kobek se skládá z několika pater a na každém z nich vás čeká jeden souboj. V podstatě se hra ovládá dvěma tlačítky – levá strana je blokování útoku protivníka, pravá je útok, přičemž síla závisí na dané postavě, vylepšení atributů a elixírech, které máte k dispozici.
Každá bytost má svůj specifický pohyb a útok, takže musíte neustále sledovat, jestli se nechystá útočit, a včas bloknout. Útočit pak můžete v intervalech po naplnění ukazatele. Pak už shrábnete truhlu s pokladem a přesunete se prstem do dalšího patra.
Na konci vás čeká boss a to s sebou nese nejeden frustrující moment. V případě, že vás porazí, vracíte na začátek aktuálního dungeonu. Aby toho nebylo málo, tak také všechny vylepšené atributy jsou dole. Je pravda, že vám to opět dává možnost investovat strategicky do jiných vlastností dle vývoje hry či zvolené postavy (například zvýšit útok, pokud je zdraví plné apod.), ale absolvovat znova všechna patra před soubojem s bossem je pak poměrně zdlouhavé.
Milovníci retra budou z grafiky hry rozhodně nadšeni. Nebýt zdlouhavého hraní již splněných pater, bylo by hodnocení vyšší. I tak se jedná o povedený kousek.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Deep Dungeons of Doom Deep Dungeons of Doom Deep Dungeons of Doom Deep Dungeons of Doom Deep Dungeons of Doom

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce