recenze

The Smurfs & Co: Spellbound

The Smurfs & Co: Spellbound

Situace není vůbec růžová, tedy vlastně modrá. Šmoulí země celá zkameněla a je na vás, abyste vše dali do pořádku. Zlomte kouzlo a postupně spravte novou vesničku včetně všech šmoulíků.
Pokračování oblíbené hry, která staví na klasických principech budování vesničky, craftingu a plnění haldy questů. V roli jednoho ze šmoulů máte za úkol napravit škody spáchané kouzlem, osvobodit ostatní šmouly a postavit novou vesnici. Za tímto účelem se vyplatí sledovat a postupně plnit zadané questy. Díky tomu postavíte nové domky, nástroje, které slouží ke craftingu. Během všech akcí spotřebováváte energii, která se samovolně doplňuje či naskočí při postupu na vyšší úroveň.
Díky tomu si postupně odemykáte další stavby a samozřejmě bohaté dekorace. Také ale plníte požadavky na odemknutí nových lokací na hrací ploše. To je asi jedna z největších motivací – odemykání nových šmoulů. Nejenže získáte nálož questů, ale také všichni chodí po vaší vesnici a máte dojem, že to celé „žije“.
Výraznou složkou hry je kromě budování také crafting. K posunu dál je mnohdy třeba vyrobit daný produkt (i několikrát), dále také upgrade budov anebo návštěva vašich přátel.
Nákupy vás stojí peníze, takže jste krom nedostatku energie také limitování nedostatkem peněz. Musíte tak často dělat „povinná sběrná kolečka“, abyste se rychleji posunuli dále. Na druhou stranu je fajn, že urychlení staveb je možné také pouze za herní peníze a ne jen za mikroplatby.
Klasický Facebook kousek, ve kterém nechybí ani složka farmaření (vždyť přece jeden ze šmoulů je farmář) nebo vytvoření vlastního klanu. De facto tuctové principy ale fungují, protože vše je vyvedeno v pěkném kresleném šmoulím stylu. Na to slyšeli hráči už u původního titulu a také dvojka již má kolem milionu aktivních hráčů. Bez vlastních přátel se neobejdete, jelikož vám musí zasílat některé suroviny na stavbu.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

klára | 23.11.16 v 12:53

škoda že nefunguje

assaly

assaly | 07.10.16 v 22:53

šmoulové, prima

fghrf | 24.04.16 v 16:31

ta hra me nefunguje a chci si ji zahrat proto je to na picu hra

Laugher

Laugher | 05.09.15 v 00:35

Pokračování oblíbené hry

Laugher

Laugher | 14.06.15 v 00:27

Šmouly má rád můj přítel.

Takeshi

Takeshi | 01.04.15 v 15:50

šmoulové :D

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 13.02.15 v 10:12

moc krásně zpracované a hra bezvadná, díky za ní

Janička1

Janička1 | 11.01.15 v 08:21

mám ráda šmoulíci

leli | 03.02.14 v 18:29

jak se to otevre jinak asi super


galerie

The Smurfs & Co: Spellbound The Smurfs & Co: Spellbound The Smurfs & Co: Spellbound The Smurfs & Co: Spellbound The Smurfs & Co: Spellbound The Smurfs & Co: Spellbound The Smurfs & Co: Spellbound The Smurfs & Co: Spellbound