zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 4

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Stacker War

Stacker War

Vytvořte silnou armádu, se kterou budete útočit na nepřítele. Ubraňte se před tlakem protivníkových vojsk a využijte situací, ve kterých budete mít navrch v počtu vojáků.
Výborná online hra, ve které musíte sestavit silné vojsko pro boj s nepřítelem. První úrovně jsou velmi lehké, ale čím vyšší úroveň je, tak tím těžší vše bude. Nezapomínejte, že nepřítel dokáže produkovat v každé úrovni silnější vojáky. K tvorbě silnějších vojáků jsou potřeba peníze, které dostanete jen v případě, že se vám podaří protivníka zničit.
K vytvoření jednoho super-vojáka budou zapotřebí dva typy vojáků. Když oba zkombinujete dohromady, tak vznikne jeden tzv. super-voják. Určitě je to mnohem lepší, než posílat několik malých vojáků, kteří umřou už při pohledu na nepřítele.
Když pominu docela hrozné zvukové efekty, tak se jedná o velmi propracovanou hru. Nezapomínejte ale, že je lépe mít méně vojáků, ale zato silnějších, než několik malých a slabých.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Bobb11

Bobb11 | 20.03.15 v 12:17

newgame a potom kliknes na "new" na mape a hrajes. Nevim jestli presne myslim ve hre, nebo teprve, ze ti hra nejde spustit.

jurcatko

jurcatko | 19.03.15 v 21:14

nevím,jak spustit


galerie

Stacker War Stacker War Stacker War