zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

MonstersTD

MonstersTD

Nyní je vaším úkolem chránit vchody na tajná místa před nájezdy zrůdiček. Monsters TD je tower-defense hra vyznačující se pěknou pohádkovou grafikou na motivy filmu Příšerky s.r.o.
Zpočátku to vypadá velmi jednoduše. Ať postavíte, co chcete, monstra vždycky přemůžete. Přitom vám hra úspěšně radí, jak ji ovládat a jakými zákonitostmi se pyšní. Možností diametrálně přibývá a hned jakmile skončí výklad, uvědomíte si, že Monsters TD není obyčejná tower-defense hra, kterých je na internetu mraky, ale pořádně propracovaná komplexní strategie, díky čemuž je v posledních fázích hraní také pořádně tuhá.

Na výběr je klasicky ze tří druhů věží, ovšem tady to teprve začíná. Každou věž můžete 2x upgradovat a po třetím vylepšení jí ještě určit specializaci. Kromě toho se vyplácí sledovat místa, na kterých chcete své bránící jednotky stavět. Každé z nich vyhovuje něco jiného, a pokud se vám podaří ctít tyto zákonitosti, přičte se vám k útoku ještě drahocenný bonus. Nakonec vám může pomoci jeden ze tří lektvarů, poskytující další vzpruhu, například v podobě několikasekundového zastavení zrůdiček. Díky tak široké nabídce dokáže tato hra bavit pěkně dlouhou dobu.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

MonstersTD MonstersTD MonstersTD