zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 4

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Dangerous Adventure 2

Dangerous Adventure 2

Jedná se o online hru s RPG prvky, kde budete muset hledat nepřátele. Prvně si sestavíte tým a následně zaútočíte. Zajdete za starým mužem, který vám dá úkol.
Cestujete skrz malý stát, kde zažijete nebezpečné dobrodružství. Každý z těchto hrdinů v týmu disponuje unikátními schopnostmi. Ty vám pomohou nalézat cestu tam, kam potřebujete. Pokuste se dát do shody s barevným kamením. Způsobte poškození a získejte manu.
Krom toho všeho můžete sbírat věci, doplňky a naučit se i nová kouzla, se kterými budete mít mnohem jednodušší hledání skrytých míst na zemi.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

BastienBax

BastienBax | 03.01.18 v 18:32

Kdyby měl někdo zájem si tuhle hru zahrát dám vám malou radu,aby vás to hned neodradilo bo mě to docela chytlo a často se tu zabavím na hodiny.....Váš protivník má vždy nějakou barvu (fialová,červená,žlutá,zelená a modrá) stejně jako vaši bojovníci.Pokud tedy útočíte např. na protivníka žluté barvy je nejlepší likvidovat na hrací ploše kameny žluté barvy,útočíte pak žlutým bojovníkem a dáváte 100% poškození (čím více kamenů jedné barvy tím větší je poškození) Můžete útočit i bojovníkem jiné barvy,ale poškození je jen 50% nebo dokonce 0 ! Čím nejlépe útočit zjistíte pokud si myškou najdete na horní střed obrazovky na kolečko s diamanty a přímo na určitou barvu.Pokud mám např. červeného nepřítele pak mu můj červený bojovník uděluje 100% škody,modrý a žlutý 50% a zelený s fialovým nic.Jaký bojovník bude útočit určuje to jaké kameny ničíte na hrací ploše.A při více bojovnících je někdy lepší zvolit barvu kterou dáte poloviční poškození 2ma nepřátelům než 100% jednomu.Taky si hlídejte stav životů,pokud vám po vašem tahu hrozí smrt rozsvítí se vám u ukazatele života malá lebčička s hnáty :D Snad jste to alespoň trochu pochopili a alespoň hru vyzkoušíte,za mě je to jedna z těch lepších tady :D :D

psaa16

psaa16 | 25.09.16 v 13:27

ne, tohle je vazne slozite a tezko hratelne :x

159951venda

159951venda | 04.09.16 v 13:24

ani ťuk

janice11

janice11 | 04.09.16 v 08:04

nespustím to.

Bafusa

Bafusa | 04.09.16 v 08:00

Nechytám se


galerie

Dangerous Adventure 2 Dangerous Adventure 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce