zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 18

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Home Sheep Home 2 - Lost in London

Home Sheep Home 2 - Lost in London

Tři ovečky Shirley, Shaun a Timmy se vydávají na dobrodružnou cestu do Londýna. Věřte, že si užijí spoustu zábavy. Každá ovečka je něčím výjimečná. Shirley je velmi těžká a silná, Shaun umí dobře skákat a nakonec Timmy je tak malá, že se vejde i do těch nejmenších zákoutí. To se bude hodit.
Bez vzájemné kooperace to však nepůjde. Všechny tři ovečky se navzájem potřebují. Pomozte jim dostat se z místa A do místa B, přitom sbírejte ponožky. Ve většině levelů je potřeba přijít na to, jaký mechanismus zde vládne. A hlavně, která ovečka má jít jako první, aby svým kamarádům ulehčila cestu. Shirley je výborná jako ochrana proti těžkým předmětům, které by ostatní dvě dozajista zranily, Shaun doskočí nejdále, a tak ji budeme používat hlavně tam, kde jsou hluboké propasti. A konečně Timmy má dvě základní vlastnosti. Tou první je velikost, která bude pro radost i pro starost. I když se vejde tam, kam její dvě kamarádky ne, kvůli své velikosti nejméně doskočí. Druhou vlastností je její lehkost. Tam, kde by Shirley dozajista pohořela, Timmy boduje, protože i ty nejkřehčí konstrukce ji unesou. Za každý level získává hráč hvězdičky podle toho, jak by vynalézavý. Občas naleznete i skryté místo, kde bývá ukrytý „poklad“ ve formě další ponožky.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

zlokop

zlokop | 23.06.15 v 17:31

Dobré


galerie

Home Sheep Home 2 - Lost in London Home Sheep Home 2 - Lost in London Home Sheep Home 2 - Lost in London Home Sheep Home 2 - Lost in London Home Sheep Home 2 - Lost in London