zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 1

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Super Battle City

Super Battle City

Super Battle City je remake jedné klasiky, kde jezdíte tančíkem, ničíte vše kolem, hlídáte základnu a prostě je to vše parádní zábava.
Cílů je většinou hned několik. Musíte bránit svou základnu, likvidovat nepřátelské tanky a vozítka a také dobývat věže, které se mohou přidat na vaši, nebo nepřátelskou stranu. Map a levelů je zde obrovské množství, stejně jako možnost sbírat peníze a vylepšovat vaše vozítka. Sice se jedná stále dokola akorát o střelbu z tanku, ale díky právě parádnímu obsahu, to jen tak neomrzí. Vydejte se tedy do bitvy a ukažte, kdo je pánem v tomto světě.


hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

elf

elf | 01.02.15 v 11:16

trochu nedomyšlené, bonus kolo mělo být jenom jedno a upgrady na max měly být později.

recenzent | 12.07.14 v 00:26

Je to trochu obtiznejsi do prvniho bonusovho kola, pokud jej pak opakujete, tak si vydelate tolik penez, ze muzete vylepsit tank na maximum, pak uz jen tupe jezdite a nicite vsechno...upgrade by mely byt drazsi, zakazat bonusove kolo opakovat vickrat... semtam se hra sekne s tim zasedivelym pozadim a menu zustane i kdyz hra bezi...to jsou chyby... Jinak je to odpocinkova a pohodova hra...chybi lepsi hudba, grafika mohla byt propracovanejsi,,,celkove 6,5/10


galerie

Super Battle City Super Battle City Super Battle City