zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 8

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Monkey Go Happy 6

Monkey Go Happy 6

Nezbedná opice je zase zpátky a přivedla si s sebou nejen novou dávku zábavných úrovní, ale také celý svůj opičí klan. Tak si vyberte jednu opičku a veselý klobouček a vrhněte se do řešení nejrůznějších hádanek.
Tato série adventur má nové pokračování a jako obvykle v ní budou hlavní roli hrát opice a váš mozek. V každé lokaci máte jen jeden více či méně zřejmý úkol, který rozlousknete nějakým tím předmětem a trochou motorické šikovnosti s myší. Sympatické je, že po každém kole můžete změnit postavu a také klobouček, a i když jsou levely de facto na stejné úrovni jako v předešlých epizodách, stále se u hry dokážete zabavit. Možná trochu došlo ke zvýšení obtížnosti, kdy už ne všechny předměty jsou indikovány změnou kurzoru, takže pozor. Na druhou stranu je vše poměrně logické.
Nechybí ani finální kolo, takže (zase) vzhůru do hry s opicemi.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

NADĚJE

NADĚJE | 20.01.15 v 10:43

Monkey děti nikdy neomrzí :)

Flamingo

Flamingo | 29.05.13 v 19:39

mack: Moc ti děkuji,přesně tak jsem připomínku myslela.Lépe bych to nenapsala.

mack

mack | 29.05.13 v 17:31

Kacirek_Donald: Nemyslíš, že stačilo napsat jen to, že tato hra body do vaší (naší) ligy nepočítá. Flamingo si myslela že ano a já jsem ji odpovídal, že se mýlí. Sám totiž občas vyhledávám starší hry (sekce on-line bez skóre viz kategorie nahoře :), které skóre do ligy připisují a upozorňuji na ně. Myslím si totiž, že je škoda těchto her nevyužít. Posoudit, jestli jsou tyto hry vhodné je už samozřejmě na vás. Tady mě prostě ale pobavilo tvoje zdůvodnění, takových her je totiž v lize velké množství a několik z nich jsi přidávál ty sám!!! (Monkey Go Happy: Mini Monkeys 3, Monkey Go Happy: Mini Monkeys 2, Little Samurai, Anbot, Anbot2, Droppy :), Abuba the Alien atd.) Navíc si myslím, že tyto hry jsou ideální jak pro mladší hráče (celkem bez obtíží je mohou dohrát), tak i pro ty zkušenější (dohrát je na minimální počet clicků chce přece jenom trochu času a trpělivosti).

Kacirek_Donald | 28.05.13 v 22:34

Celkem přirozeně to není hra vhodná do zařazení do ligy. O čem by to bylo, když se člověk může naučit správná řešení a hru pak dokončit bez námahy a větší výzvy. Proto je hra v sekci on-line bez skóre viz kategorie nahoře.

mack

mack | 28.05.13 v 21:03

Také jsem to dohrál. Skóre se sice zapíše, ale nejsou za to žádné body.

Flamingo

Flamingo | 28.05.13 v 20:24

mack:dohrála jsem dvakrát a vždy se skóre zapsalo,bohužel tabulka pořadí chybí.

mack

mack | 28.05.13 v 18:53

Sice se to zdá, ale žádné body do ligy nepřipisuje.

Flamingo

Flamingo | 28.05.13 v 17:06

Hra připisuje body do ligy,ale tabulka chybí.

Flamingo

Flamingo | 25.05.13 v 16:09

Skóre zapsáno,chybí tabulka pořadí.Může být?


galerie

Monkey Go Happy 6 Monkey Go Happy 6 Monkey Go Happy 6 Monkey Go Happy 6

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce