recenze

Drag Racing 4x4

Drag Racing 4x4

Dragové závody se vrací. Mějte rychlý start, přesné řazení a porazte soupeře na různě dlouhých tratích. Nechybí velká škála tuningových možností.
Vývojáři z Creative Mobile se proslavili hrou Drag Racing. Nyní přichází s jakýmsi „volným pokračováním“ závodů po rovince.
Hra je koncipována jako řada závodů vždy v daném městě. Obtížnost postupně roste, délka tratě se různí, čemuž musíte přizpůsobit to nejdůležitější – vaše auto. Počáteční vůz můžete za peníze získané vyhráváním závodů vylepšovat, zvyšovat jeho výkon i level. Tím se dostáváte k obtížnějším soupeřům a postupujete dále. Také si můžete vydělat na zcela nový vůz.
Silnou stránkou je tuning. Kromě jednoduchého nákupu součástek lze koupit i rovnou nové modely a určité parametry nastavit ručně. Na kratší tratě je lepší něco jiného než na delší úseky, ale současně se i neznalý hráč bude moci postupně prokousávat – díky nákupu jednotlivých součástek.
Samotný závod je o čistém a rychlém řazení, takže perfektní start a pak včasný přechod na vyšší stupeň indikovaný zelenou kontrolkou. Znít to možná jednoduše, ale chce to opravdu najít svůj grif a být rychlý. Navíc každý vůz má tyto hranice jinde, takže s novým vehiklem budete muset hledat i nový způsob, jak vyhrávat.
Kromě „story módu“ tu nechybí ani on-line mód, jízda v autě stejných parametrů, takže se naplno ukážou vaše schopnosti. Vše navíc vyvedeno v solidní grafice a zábavnou formou. Nebojte se tuningu a vyrazte na trať.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Drag Racing 4x4 Drag Racing 4x4 Drag Racing 4x4 Drag Racing 4x4

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce