recenze

Trials Frontier

Trials Frontier

Fyzikálně založená gamesa, ve které budete jezdit na motorce a zažijete velké dobrodružství. Čeká na vás spousta překážek, upgradů a questů.
Toto není klasická jízda z bodu A do bodu B. Díky parádní fyzice se musíte dost snažit, abyste překonali všechny plošinky, kameny a lopingy, a tak dojeli do cíle. Současně s tím sbíráte mince na upgrade motorky a části plánku na odemknutí nového stroje. Po každém levelu navíc máte šanci na kole štěstí vytočit další potřebný materiál.
Toto všechno je zabaleno do dalšího lákavého obsahu. Každá úroveň se odehrává v rámci questů, které získáváte v městečku. Jejich plněním získáváte zkušenosti a postupujete dál. Odemykáte tak rozlehlý svět a různá prostředí. Navíc se odehrává určitý příběh a v rámci jízdy dojde také na závody proti soupeři.
Postupem ve hře navíc odemykáte nové části motorky, nové budovy a tím také nové možnosti. Všechno to parádní poježděníčko (fyzikální model doplňuje také slušná grafika) je podmíněno úbytkem herní energie. Ta se ale doplňuje solidním tempem, takže pauza sice přijde, ale nic moc hrozného, takový příjemný oddech.
K dispozici je rovněž možnost soupeření s vašimi přáteli o co nejlepší čas. Ubisoft se předvedl ve velmi dobrém světle.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

skandy26

skandy26 | 18.08.14 v 11:07

motocross miluju, ale na ubisoft dost slabé


galerie

Trials Frontier Trials Frontier Trials Frontier Trials Frontier