recenze

Turbo Racing League

Turbo Racing League

Závody šneků jsou v plném proudu a zúčastnit se jich můžete i vy. Máte na to však dostatečné řidičské schopnosti? Otestujte je v několika typech závodů.
Je libo závodní hru? Tentokrát však nabušená auta či jiné dopravní prostředky vyměníte za hlemýždě. To ale neznamená, že se bude jezdit pomalu. Spíš naopak, protože vašeho svěřence můžete tunit, zvyšovat jeho jezdecké atributy a kupovat lepší ulity. Díky tomu budete konkurenceschopní v obtížnějších závodech proti rivalům nebo v pohárech, budete se lépe pohybovat v kličkovacích eventech nebo při sbírání benzínu.
Na trati jsou rozeseta rajčata, která představují herní měnu právě na všechny nákupy. Další získáte za vaše vítězství, takže se hezky snažte. Váš postup je rozdělen do tříd, přičemž nejdříve musíte nasbírat dostatečný počet hvězd ze základních jízd. Také tu jsou žebříčkové okruhy, které lze střídat, a jezdí se zde na čas.
Také vzhled vašeho šneka můžete měnit, ale vše je závislé na získávání peněz. Na druhou stranu je hra tak chytlavá, že budete závodit a bavit se dlouhé hodiny. Tomu napomáhá i ovládání, které si můžete zvolit ze čtyř variant podle toho, co vám sedne nejvíc. A nakonec i grafika je povedená, značka Dreamworks zde není nadarmo, kvalitu hra rozhodně má.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Turbo Racing League Turbo Racing League Turbo Racing League Turbo Racing League

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce