recenze

Reaper

Reaper

RPG s hopsacími prvky. Procházejte světem plným monster, plňte questy, rozsekejte hordy nepřátel a vylepšujte vaše atributy.
RPG v 2D stylu a se slušnou dávkou skákání, kde chodíte světem sem a tam, dostáváte úkoly od všelijakých obyvatel a následně se je snažíte splnit s mečem v ruce a likvidací skupinky rozmanitých nepřátel. I když stačí někam dojít, zpravidla vás potká nějaká ta divoká skupinka, která se hrne do boje. Soubojový systém je dán pouze šipkami a skoky, útok probíhá automaticky při dostatečné blízkosti. Kromě nepřátel, vojáků, „domorodců“ a agresivní fauny také musíte dávat pozor na okolní prostředí, ostny a jámy. Po vymlácení celé lokace se objeví portál a postup dále. Nechybí speciální útok.
Za plnění prstů získáváte odměnu ve formě zkušeností a peněz. Finance lze posléze investovat do lepších mečů a brnění, zvyšující vaše vlastnosti. Také je tu možnost vylepšit váš charakter, respektive jeho sílu, životy, pohyb. Zkrátka to, co od RPGčka čekat.
Cestování po mapě je velice jednoduché a rychlé. Zádrhel je v tom, že hra je zdarma pouze do 10. úrovně vašeho charakteru. Pak je nutný upgrade na prémiovou verzi. Jako zábavka na pár jízd MHD poslouží velmi dobře.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Reaper Reaper Reaper Reaper

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce