recenze

Diceies

Diceies

Jeden by se až divil, co za klon se dá vytvořit z nezajímavého, běžného, herního příslušenství jako je hrací kostka a principu nehorázně rychle plnící se hrací plochy. Věřte, že po jednom zahrání této hry budete upřímně nenávidět vše, co jen vzdáleně připomíná kostku.
Poslední dobou zjišťuji, že s jednoduchým herním námětem a ovládáním jde ruku v ruce i úžasná zábava na dlouhé hodiny. V rámci logických her určitě.

Jen u málokteré gamesy během času zjistíte, že jste úplně mimo a nedokážete ani do šesti napočítat a rozpoznat základní barvy. Ti z vás, kteří to stále ještě neumí nebo ne zcela dokonale ovládají tuto problematiku, jsou bez šance pochopit smysl hry. Hrací plocha se odspodu velice rychle zaplňuje různými barvami, jež mají i určité číslo. Není žádné tajemství, že zelená dvojka zmizí jen když na ni pošlete z druhého konce „vaši“ zelenou dvojku…a tak stále měníte barvy, které potřebujete k čištění plochy. Na usnadnění jsou zde i komba ve formě mizení celých řádků ovšem pouze pokud odstraníte tři nebo více kostek stejné barvy za sebou. Počet řádků pak určuje hodnota kostky, což je vidno dole na obrazovce.

Jedná se o velmi návykovou záležitost, která vás nepustí díky své banálnosti a na druhé straně i obtížnosti, neboť tempo je více než zběsilé.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

BdY | 09.10.06 v 16:01

...já to vyřešil DELETEm

Marian | 09.10.06 v 15:20

Znám řešení - stojka! :-)

BdY | 09.10.06 v 15:02

Až na to, že mi to při spuštění obrátí screen vzůru nohama, dobrý


galerie

Diceies Diceies

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce