recenze

Mars of Legends

Mars of Legends

Svět si zase jednou žádá nabušeného a železem oblepeného hrdinu, aby zastavil zlo, temnotu a ďábla, který se vrací do jinak zcela mírumilovného kontinentu. Další výzva pro milovníky RPG her.
Doba, ve které je potřeba nějaký ten chrabrý hrdina, je tu. Čeká vás spousta misí, v nichž předvedete vaše bojové a magické dovednosti. Hra obsahuje mapu s několika lokacemi a pod nimi se opět nacházejí konkrétní oblasti. Vy se do nich postupně vydáváte na základě zadaných questů. A že to budou mnohdy pěkně rubavé questy.
Jednou z hlavních složek jsou souboje, při kterých to bude trochu zběsilé mačkání dotykových buttonů, a tak je dobře, že tyto čudly jsou dostatečně velké a dobře použitelné. K dispozici jsou také kouzla, která za speciální body vylepšujete. Nechybí sběr peněz a lootů. Za peníze nakupujete u obchodníků jejich zboží a bohatý loot vám dá potřebné brnění, zbraně a další části oblečení.
Autoři se vrhli i do složky upgradů, a tak budete mít možnost vylepšit stávající zbraně třeba pomocí nějakého gemu.
RPG hra se vším, co k tomu patří. Důležité je, že se to dobře ovládá a i pro nováčky žánru je vše přehledně uspořádáno a vysvětleno.

(pozn. screeny jsou převzaty z Google Play)



Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Mars of Legends Mars of Legends Mars of Legends Mars of Legends

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce