recenze

Where´s My Water? 2

Where´s My Water? 2

Roztomilý krokodýl Swampy je zpátky ve druhém dílu! Pomozte chudákovi v nouzi a dopravte vodu přímo do jeho sprchy!
Po okleštěné free verzi prvního dílu přichází na displeje našich tabletů a telefonů druhý díl velice oblíbené logické hry Where´s My Water.

Oproti předchozímu dílu je pokračování zcela zdarma. Má to ovšem klasický zádrhel - mikroplatby. Pokud ovšem neholdujete kupování oblečků pro posbírané kachničky, slušně si zahrajete i zcela zdarma. A že je co hrát! Oproti jedničce toho dvojka přinesla vskutku hodně. Tak především challenge levely, které se vám odemknou po splnění jednotlivých obrazovek. Zkusíte si projít obrazovkou tak, aniž byste sebrali jedinou kachničku? Nebo co třeba otočit obrazovku vzhůru nohama? Zvládnete dopravit vodu ke Swampymu i takhle?

Nesmíme zapomenout ani na nové charaktery, které jsme ve free verzi prvního dílu nenašli, jmenovitě krokodýlové Allie a Cranky. Samozřejmostí jsou tu i nápovědy a předměty, které si můžete kupovat pro lehčí plnění daných úrovní. To už ovšem často stojí reálné peníze. Taktéž nepotěší ani přítomnost jakési energie, která se vám každým hraním vyčerpává až do té doby, dokud vám hra neoznámí, že buď zaplatíte, či si čtvrt hodiny počkáte. To už je ovšem daň za to, že hra je jinak zcela zdarma.

Zábavnost, chytlavost a nápaditost však Where´s My Water zůstaly a v novém dílu si můžeme projít až přes stovku obrazovek. Tak nač čekáte? Vzhůru do stoky!

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

NADĚJE

NADĚJE | 06.01.15 v 10:08

kdo by neměl rád krokouše? :D

kokosmen265

kokosmen265 | 22.12.14 v 22:04

úžas


galerie

Where´s My Water? 2 Where´s My Water? 2 Where´s My Water? 2 Where´s My Water? 2 Where´s My Water? 2