recenze

Puzzle Forge

Puzzle Forge

Kovář, ten tvrdý chleba má. Nevěříte? Staňte se kovářem v jedné vesnici a spojováním trojic vyrábějte potřebné předměty pro uspokojení požadavků vašich zákazníků.
Opravdu luxusní logická hra, ve které nejde ani tak o rychlost jako o schopnost správného rozvržení a myšlení dopředu.
Jak již bylo zmíněno, stáváte se kovářem, který pro své zákazníky musí utepat předměty dle jejich přání. Z čeho jsou zbraně a brnění složeny, vidíte u každé z postav, ale jak na to? To je ta největší zábava.
Hra je ve své podstatě založena na velice banálním principu tvoření trojic. Na hrací plochu pokládáte v první řadě základní materiál - železnou rudu. Jsou-li tři kousky vedle sebe, vznikne železo, ze železa železná cihla, ze tří cihel zlatá cihla… jednoduché. Ale – na jednotlivé suroviny je třeba přikládat ještě správné formy a konečný objekt vám vznikne opět ze tří částí. Skloubit to, abyste měli správné suroviny vedle sebe a spojili je tou správnou „formičkou“, je už docela frkot na vaši hlavu i mozek. S titulem je potřeba se chvilku sžívat, zvyknout si na princip, kterým se vyšší suroviny tvoří a zaběhnout si první tahy, ale poté je to bomba na spoustu hodin hraní.
Prodáváním předmětů totiž získáváte reputaci a peníze. Tím se vám odemykají nové postavy a nové nástroje a za peníze lze upgradovat vaše kovářské dovednosti. Takže, jak dobře dokážete kombinovat jednotlivé elementy a vytvářet z nich zbraně?

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Puzzle Forge Puzzle Forge Puzzle Forge Puzzle Forge Puzzle Forge