recenze

Dotty & Letty

Dotty & Letty

Vzájemná kooperace a dělba práce jsou znaky rozvinuté společnosti. Nevím, nakolik vyvinuté jsou berušky Dotty a Letty, ale je naprosto jasné, že bez pomáhání mezi sebou by to moc daleko nedotáhly. A to by byla jistě škoda.
Logická hra, v níž jedinec neznamená nic. Správné rozdělení pohybů a úkolů, to je cesta, jež vás může provést mnoha zapeklitými bludišti.

Pod vaši nadvládu od této chvíle spadá jeden pár sluníček sedmitečných, jejichž pohyby nahoru, dolů, doleva a doprava by měly vést k tomu, abyste zdárně a beze zbytku odstranili všechny barevné kostky z aktuální místnosti. V prvních úrovních stačí tyto objekty jen přisunout k sobě a s praskotem se rozletí do stran. Později už to tak jednoduché nebude. Kola jsou více komplikovaná a rozum vám mnohdy zůstane stát nad tím, jak docílit zdárného konce. Barevné krychle můžete spojit do dvojice, aniž by zmizely. Tento pár pak přepínáním mezi beruškami protlačíte přes různé bariéry až ke kýženému bodu. Cesta je lemována diamanty, za něž získáváte body a za pohyb s beruškou je zase ztrácíte. To by vás mělo odradit od zbytečných tahů, ale těm se sotva vyhnete. Proto je zde možnost vracet se až několik tahů zpět a odhalit tak svoji chybu.

Pakliže máte zájem potrápit své mozkové závity, neměli byste tuto hru minout bez povšimnutí. V čemž vám zabrání pěkná grafika tohoto titulu.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Dotty & Letty Dotty & Letty Dotty & Letty

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce