recenze

Zombie Ace

Zombie Ace

Zombie letecká společnost nabízí své služby, a tak teď v honbě za mozky můžete mohutně infikovat města USA. Poměrně praštěná arkáda, která rozhodně zabaví.
Zombie a mozky zkrátka patří nerozlučně k sobě. Když však ale už není hemisféra, do které by se dalo kousnout, je potřeba infikovat nová města a tím pádem do nich dopravit potřebný počet zombíků. A právě tento cestovní ruch zaručujete vy.
Ve hře ovládáte zombie letadélko, se kterým prolétáváte nejrůznějšími nástrahami mezi městy. Mezi nejčastější patří různé letouny, na jejich likvidaci vám poslouží pasažéři. Ti současně představují také vaše životy, takže se je snažte sbírat jak ze vzduchu, tak ze země.
Cestou sbíráte i různé bonusy, mince a po skončení letu (přílišné nárazy, prázdná benzinová nádrž nebo přistání ve městě) získáváte peníze na upgrade. Díky tomu se vaše letadélko vylepšuje, ovšem jen do jisté míry.
Ovládání jedním prstem, kdy jen určujete výšku letu, je fajn. Také celkový koncept, kdy se snažíte projít na konec levelu a tam vysadit zombie, je návykový. Nechybí všelijaké questy a věci k objevování. Určitá šílenost této gamesy vás zkrátka chytne a o to více zamrzí, jak je hra koncipována z hlediska mikroplateb.
Nová města a letiště nejsou zadarmo. Abyste je měli nastálo a nemuseli neustále začínat de facto od začátku, můžete si v nově infikovaném městě koupit letiště jako Cheb point. Ale pouze za mikroplatební mozky. Za herní peníze získáte jen jeden start z tohoto místa (a to ještě za docela velký peníz). Toto je asi ta největší brzda. Že jsou nové charaktery a vyšší upgrady za tyto „mozky“, je celkem standard a bonus, bez kterého se dá žít. Nová letiště jsou ovšem pro delší hraní nutnost a plněním questů se dostanete jen k malému počtu. Naštěstí tu jsou alespoň tipy (stáhni tuto aplikaci zdarma a dostaneš pár mozků), jak prémiovou měnu získat bez placení. Takže po této stránce mikroplateb – jde to, ale dře to… jinak se nedá moc co vytknout a je to vtipná zábava.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

JežeQ

JežeQ | 11.02.15 v 14:29

zajímavé !


galerie

Zombie Ace Zombie Ace Zombie Ace Zombie Ace