recenze

Gems Journey

Gems Journey

Skvělá match-3 hra. Vytvářejte trojice, ničte desky, kameny, a to jak s omezeným počtem tahů, tak na čas. Pro milovníky žánru nutnost, pro nezávislé casual hráče výborná cesta, jak se s tímto hitem seznámit.
A je to tu zase. Na hrací ploše máte rozložené kameny různých barev a vy se z nich snažíte horizontálně nebo vertikálně vytvořit alespoň trojici. Na vyznačených místech tak musíte zničit desky pod nimi, jindy zase bude třeba proklestit cestu zadaným předmětům. Do toho se vám posléze přidají balvany, které znemožňují příliv nových kamenů, nebo uzamknutá pole a další překážky. Vy ale nebudete tvořit jen základní trojice. Pro splnění někdy hodně náročných úrovní je třeba spojit čtyři až pět kamenů, čímž získáte speciální power-up.
Levely jsou dány jak počtem tahů, tak také časovým limitem. Množství úrovní je dostatečné, takže vám nic nebrání ponořit se do světa match-3 skládání. Je pravda, že by nebyl na škodu nějaký zcela relaxační režim. Na druhou stranu hra dává najevo, že se jedná o výzvu pro hráče, kteří na to mají. Máte na to? :)

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

mistrix | 10.10.13 v 09:13

Nevíte někdo náhodou,jak se dostanu do posledního kola?Všechy 4 mám hotové a poslední stále uzamčené:'(


galerie

Gems Journey Gems Journey Gems Journey Gems Journey Gems Journey

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce